Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 29/7/2017


Ουράλ-Ούφα:

Πολύ καλή η Ουράλ κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 την Ντιναμό και παρέμεινε φέτος αήττητη, έχει σκοράρει και στα δύο παιχνίδια της. Ισοβαθμεί με την σημερινή της αντίπαλο στην 4η θέση, στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι της έφερε 1-1 με την Ροστόφ.

Λογικά πλήρης.

Μέτρια και πάλι η Ούφα, τελικά πήρε το εντός έδρας 0-0 από την Σπαρτάκ, μένοντας αήττητη και χωρίς να δεχθεί γκολ σε 2 αγώνες. Τέσσερις λοιπόν βαθμοί σε 2 αγώνες, στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι της κέρδισε με 1-0 την Τόσνο.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Πρόταση στοίχημα: Καλύτερα στοιχεία μέχρι τώρα για την Ουράλ που έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Η Ούφα είναι ομάδα που δεν κάνει πολλές φάσεις στα παιχνίδια της. Δίνουν αμφότερες έμφαση στην άμυνα, κρατάμε σαν προγνωστικό το 0-1 τέρματα.

Τέρεκ-Ντιναμό:

Αυτή τη φορά δεν ήταν καλή η Τέρεκ, αλλά κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 την Ροστόφ, πετυχαίνοντας την 2η σερί της νίκη φέτος και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Μαζί με άλλες τρεις ομάδες ισοβαθμεί στην κορυφή, στο μοναδικό εντός έδρας ματς της κέρδισε την Άμκαρ.

Δεν έχει απουσίες.

Η νωθρή της εικόνα κόστισε στην Ντιναμό την εντός έδρας ήττα από την Ουράλ, μένοντας χωρίς νίκη ακόμη φέτος, δέχθηκε γκολ και στα 2 παιχνίδια της. Ισοβαθμεί με την Ροστόφ στην 11η θέση, σήμερα είναι το πρώτο της ματς εκτός έδρας.

Ο μέσος Σοβ είναι αμφίβολος.

Πρόταση στοίχημα: Η Τέρεκ από το πουθενά έχει κάνει δύο νίκες στο ξεκίνημα χωρίς πάντως να πείθει γενικά. Βέβαια η Ντιναμό είναι χειρότερη, αλλά θέλει να σπάσει το ρόδι, καμία δε θα θέλει να χάσει πάντως, κρατάμε σαν πρόβλεψη το 0-1 τέρματα.

Δυο παιχνίδια περάσαμε εχτές, πιάσαμε ένα δυνατό ποσοστό το 2.95 της Ορλεάν με ένα τρίτο σημείο ακόμα θα ήταν αρκετά καλά. Νέα πεντάδα για σήμερα και τα προγνωστικά μας είναι από το δυνατό ματς κυπέλλου Μονακό-Παρί, και συμπληρώνουμε με ματς από το Βορρά, Β΄ Γερμανίας, και Β΄ Γαλλίας που έκαναν πρεμιέρα.

Πηγή: Προγνωστικά σήμερα