Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ 22/7/2017


Μαριεχάμν-Χέλσινγκφορς:

Αν και ήταν καλύτερη η Μαριεχάμν, κόλλησε στην εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Ίλβες, αυτή ήταν η 2η σερί ισοπαλία της και το 3ο σερί ματς που δε χάνει. Στην έδρα της έχει κερδίσει τα 5 από τα 9 παιχνίδια της, απέχει 2 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Παίζει ο μέσος Ντάφαα.

Τραγική η Χέλσινγκφορς, έχασε με 1-4 εντός έδρας από την Κουόπιο και συμπλήρωσε 3 σερί ματς χωρίς νίκη, επιθετικά πάντως σκοράρει εύκολα. Εκτός έδρας έχει χάσει μόλις τα 2 από τα 7 παιχνίδια της, είναι στη θέση των μπαράζ, απέχει 6 βαθμούς από τη σωτηρία.

Τιμωρημένος ο Χάνινεν, απών και ο Βεσάλα, και οι δύο είναι μπακ.

Πρόταση στοίχημα: Η Μαριεχάμν είναι σε καλή κατάσταση και ειδικά στο νησί της  βγάζει άλλη δυναμική. Μπορεί να είναι χαμηλά η φιλοξενούμενη, όμως εκτός έδρας δε χάνει εύκολα, και σκοράρει με μεγάλη συχνότητα, κρατάμε σαν προγνωστικό το over.

Ίντερ Τούρκου-Ίλβες:

Δεν ήταν τόσο καλή η Ίντερ Τούρκου και μοιραία έχασε με 3-2 εκτός έδρας από τη Βάασα, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα. Στην έδρα της έχει πολύ μοιρασμένο ρεκόρ με 2-4-2, απέχει 4 βαθμούς από την πρώτη τριάδα.

Απόντες ο τερματοφύλακας Μοϊσάντερ και οι μπακ Μάρκουλα, Μόμπιλο. Ο μπακ Νίμαν και ο μεσοεπιθετικός Γκαρσία είναι τιμωρημένοι.

Αν και νωθρή η Ίλβες, σταμάτησε εντός έδρας την Ελσίνκι στο 1-1, αυτή ήταν η 2η σερί ισοπαλία της και το 3ο σερί ματς που μένει αήττητη. Εκτός έδρας έχει χάσει μόλις τα 3 από τα 8 παιχνίδια της, απέχει 2 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Αμφίβολοι ο μπακ Χίνινεν και ο μέσος Τέντεγκ.

Πρόταση στοίχημα: Ομάδες με ίδιο στόχο να πλησιάσουν τις θέσεις τη κορυφής. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές, η μια εντός έδρας έχει έφεση στις ισοπαλίες, η δε εκτός. Δεν αποκλείεται μια εκ νέου μοιρασιά, κρατάμε σαν πρόβλεψη το Χ.

Πηγή: Προγνωστικά στοίχημα