Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE 6/7/2017


Μιλσάμι-Φόλα Ες:

Κατάφερε η Μιλσάμι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τη Φόλα Ες εντός έδρας, να πετύχει το γκολ, που την βάζει για τα καλά στο κυνήγι της πρόκρισης. Σε αναμονή της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, πέρσι τερμάτισε 3η, αλλά μόλις με ένα βαθμό διαφορά από την κορυφή.

Ο επιθετικός Σιντορένκο είναι αμφίβολος.

Είχε την ουσία και την τύχη με το μέρος της η Φόλα Ες και κέρδισε στον πρώτο αγώνα με 2-1 εντός έδρας την Μιλσάμι. Το πρωτάθλημα της ξεκινά στις αρχές Αυγούστου, πέρσι τερμάτισε στην 3η θέση, 9 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Πρόταση στοίχημα: Οι Μολδαβοί ποντάρουν στην έδρα τους για να κάνουν την ανατροπή. Από την άλλη οι Λουξεμβούργιοι πηγαίνουν για δύο αποτελέσματα και πιστεύουν στην ανατροπή. Θα γίνει αμφίρροπο ματς, κρατάμε σαν πρόβλεψη τα 2-3 τέρματα.

Τίρανα-Μακάμπι Τελ Αβίβ:

Πολύ λίγα πράγματα για τα Τίρανα στον εκτός έδρας αγώνα με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, μάλλον η ήττα με 2-0 την κολακεύει. Απογοήτευση πάντως επικρατεί στον σύλλογο, καθώς θα κληθεί με τη νέα χρονιά να αγωνιστεί στην Β΄ κατηγορία της χώρας της για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Χωρίς απουσίες.

Σαφώς ανώτερη Μακάμπι κέρδισε στο Τελ Αβίβ, καθαρά με 2-0 τα Τίρανα και είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος της, εκεί όπου πέρσι τερμάτισε 2η, 13 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Χάποελ Μπερ Σεβά.

Επίσης χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Πρόταση στοίχημα: Το μυαλό των Τιράνων βρίσκεται πλέον στην νέα δύσκολη εποχή και όχι τόσο στο παιχνίδι με τη Μακάμπι. Η τελευταία είναι φυσικά ανώτερη ομάδα, αλλά δε θα σκοτωθεί κιόλας σήμερα. Θα δούμε λογικά γκολ, κρατάμε σαν προγνωστικό τα 2-3 τέρματα.

Πηγή: κουπονι στοιχηματος