Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Προγνωστικά Champions League 25/7/2017


Κάραμπαγκ-Σερίφ Τιρασπόλ:

Σαφώς ανώτερη η Κάραμπαγκ, κέρδισε δύο φορές και με συνολικό σκορ 6-0 την Σαμτρέντια και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Αρχές Αυγούστου ξεκινά το πρωτάθλημα της, πέρσι το κατέκτησε με 10 βαθμούς διαφορά από την Γκαμπάλα.

Αμφίβολος ο στόπερ Σαντίγκοφ.

Δυσκολεύτηκε πολύ και χάρη στο εκτός έδρας γκολ η Σέριφ, απέκλεισε την Κούκεσι με το 2-1 της Αλβανίας να στέκεται καθοριστικό.  Στο πρωτάθλημα της μετά από 3 αγώνες, έχει μαζέψει 5 βαθμούς και είναι 4η.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Πρόταση στοίχημα: Η Κάραμπαγκ είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα, έχει περισσότερες παραστάσεις τα τελευταία χρόνια, δυνατή έδρα ενώ έδειξε και πιο έτοιμη από την Σέριφ. Η οποία παρά το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα της δεν δείχνει ικανή να τα καταφέρει τώρα, κρατάμε σαν προγνωστικό τον άσο.

Βαρντάρ-Κοπεγχάγη:

Έκανε την έκπληξη η Βαρντάρ και πέταξε έξω την Μάλμε με νίκη 3-1 εντός έδρας στη ρεβάνς του 1-1 στη Σουηδία. Αρχές Αυγούστου ξεκινά το πρωτάθλημα της, πέρσι το πήρε με 13 βαθμούς διαφορά από την Σκεντίγια.

Χωρίς απουσίες.

Λίγο έλειψε να την πατήσει η Κοπεγχάγη, αφού μετά το 1-3 εκτός έδρας επί της Ζίλινα, έχασε στη Δανία με 1-2 και με το ζόρι προκρίθηκε στον επόμενο γύρο. Στο πρωτάθλημα κέρδισε εκτός έδρας με 3-0 τη Ράντερς και έχει 4 βαθμούς μετά από 2 αγώνες.
Λείπουν οι μπακ Χόγκλι, Άνκερσεν, αλλά και ο μέσος Φαλκ.

Πρόταση στοίχημα: Η Βαρντάρ εξέπληξε με το πάθος της κόντρα στην Μάλμε και τώρα παίζει στη φυσική της έδρα. Η Κοπεγχάγη θα πάει ψυλλιασμένη και δεν θέλει να δώσει δικαιώματα όπως με την Ζίλινα. Λογικά θα δούμε καλό ματς, κρατάμε σαν πρόβλεψη το over.

Πηγή: Prognostika Champions League