Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 19/7/2017


Ντουντελάνζ-ΑΠΟΕΛ:

Στάθηκε εξαιρετικά στην Κύπρο η Ντουντελάνζ, αλλά λύγισε με 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ, η πρόκριση όμως είναι ακόμα ανοικτή. Στις 6 Αυγούστου ξεκινά το πρωτάθλημα της, πέρσι το κατέκτησε στην ισοβαθμία με την Ντιφερτάνζ.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Δυσκολεύτηκε πολύ ο ΑΠΟΕΛ να κερδίσει με 1-0 εντός έδρας την Ντουντελάνζ αλλά πήρε έστω και έτσι το πάνω χέρι για την πρόκριση. Περιμένει να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα, εκεί όπου πέρσι πήρε τα πρωτεία με +4 από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Αμφίβολος ο Όαρ, απόντες οι Εφραίμ, Σόουζα, Καρλάο, Ιωάννου.

Πρόταση στοίχημα: Ανέλπιστα καλή η Ντουντελάνζ στην Κύπρο στάθηκε καλά και έχει ελπίδες. O ΑΠΟΕΛ έχει καλύτερη ομάδα και πιθανόν να πετύχει και δεύτερη νίκη, αλλά θα δυσκολευτεί, κρατάμε σαν προγνωστικό το 0-1 τέρματα.

Ρόζενμποργκ-Ντάνταλκ:

Καλύτερη η Ρόζενμποργκ στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού με την Ντάνταλκ, πήρε μάλλον δίκαια την ισοπαλία με 1-1 και το πάνω χέρι για την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα κέρδισε 3-0 εκτός έδρας την Σόγκνταλ, πάντα πρώτη και στο +5 από την 2η Σάρπσμποργκ.

Απών ο μέσος Χέλαντ.

Αν και μπήκε δυνατά η Ντάνταλκ, κόντρα στη Ρόζενμποργκ, και προηγήθηκε, παρόλα αυτά έπεσε και δέχθηκε τελικά την ισοφάριση από τους Νορβηγούς. Δεν έπαιζε το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα, είναι 2η και στο +13 από την 3η Μπρέι.

Χωρίς απουσίες.

Πρόταση στοίχημα: Η Ρόζενμποργκ με το εκτός έδρας γκολ κρατάει την τύχη στα χέρια της, και δε θα πάρει αλόγιστα ρίσκο. Η Ντάνταλκ και αυτή δε θα ανοιχτεί αφού της αρκεί απλά ένα γκολ για να προκριθεί. Πιθανόν παιχνίδι αναμονής, θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη το under.

Πηγή: προγνωστικα στοιχηματος ποδοσφαιρου σημερα