Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 17/7/2017


Βαρντάρ-Μάλμε:

Από του πουθενά η Βαρντάρ βρήκε ένα γκολ στην έδρα της Μάλμε, και κατάφερε από τύχη και μόνο να δεχθεί μόνο ένα γκολ για το τελικό 1-1. Αρχές Αυγούστου ξεκινά το πρωτάθλημα της, πέρσι το κατέκτησε με διαφορά 13 βαθμών από την 2η Σκεντίγια.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Μονόλογος όλο το παιχνίδι για τη Μάλμε κόντρα στη Βαρντάρ, έχασε σωρεία ευκαιριών, δεν σκόραρε με τίποτα, το τελικό 1-1 είναι τελείως άδικο για αυτήν. Στο πρωτάθλημα αν και προηγήθηκε με 3-1 της Σίριους, έφερε τελικά ισοπαλία 3-3 εντός έδρας, πάντα στην κορυφή και στο +6 από την 2η ΑΪΚ.

Απόντες οι Ρόσενμπεργκ, Σαφάρι, Καρβάλιο, Γερεμέγιεφ.

Πρόταση στοίχημα: Οι Σκοπιανοί ετοιμάζονται για μάχη, ενώ μπορούν να προβληματίσουν την ασταθή άμυνα των Σουηδών. Οι τελευταίοι είναι πολύ ανώτεροι σαν ομάδα, σίγουρα θα βρουν φάσεις, και έτσι το ματς πολύ πιθανόν να ανοίξει κρατάμε σαν πρόβλεψη το αμφίσκορο.

Σαμτρέντια-Κάραμπαγκ:

Καμία αντίσταση δεν προέβαλε η Σαμτρέντια εκτός έδρας στην Κάραμπαγκ, έχασε με κάτω τα χέρια με 5-0 και αποχαιρέτησε ουσιαστικά την διοργάνωση. Στο πρωτάθλημα της βρίσκεται στην 3η θέση και στο -4 από την Τορπέντο Κιουταΐσι.

Χωρίς απουσίες.

Θρίαμβος για την Κάραμπαγκ, διέλυσε εύκολα στο Αζερμπαϊτζάν με 5-0 την Σαμτρέντια και πλέον στρέφει το βλέμμα της στον επόμενο γύρο. Περιμένει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της, εκεί όπου πέρσι το κατέκτησε και στο +10 από την 2η Γκαμπάλα.

Λείπει ο στόπερ Σαντίγκοφ.

Πρόταση στοίχημα: Η πρόκριση ουσιαστικά έχει κριθεί οι Γεωργιανοί πάντως θα παλέψουν για να πάρουν μια νίκη τιμής. Η Κάραμπαγκ είναι πολύ καλύτερη ομάδα και θα παίξει χωρίς πίεση, άρα πιθανόν και επιθετικά, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό τα 4-6 τέρματα.

Πηγή: προβλεψεις στοιχημα