Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ 27/5/2017


Λάχτι-Ελσίνκι:

Μετά από καιρό η Λάχτι ήταν πολύ καλή και κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας τη Μάριεχαμν, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Απολύτως ισορροπημένο το εντός έδρας ρεκόρ της με 1-1-1, απέχει μόλις ένα βαθμό από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Απών ο στόπερ Ταΐμι, όπως και οι μέσοι Οσίποφ, Μάλεν.

Αν και ήταν καλύτερη η Ελσίνκι κόλλησε στο 0-0 με την Χέλσινγκφορς, τουλάχιστον έμεινε για 3ο σερί αγώνα αήττητη και για 2ο σερί ματς χωρίς να δεχθεί γκολ. Πάντα στην κορυφή και στο +4 από τους διώκτες της, εκτός έδρας έχει κερδίσει τα 2 από τα 5 παιχνίδια της.

Αμφίβολος ο μέσος Γιαγκούμπι.

Πρόταση στοίχημα: Η Λάχτι πήρε ψυχολογία από το διπλό στο Μάριεχαμν και θα παίξει δυνατά και με πάθος κόντρα στην πρωτοπόρο. Έχει κολλήσει τελευταία η Ελσίνκι, αμυντικά είναι σταθερή, αλλά επιθετικά δεν είναι τόσο παραγωγική, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό το under.

Χέλσινγκφορς-Ίντερ Τούρκου:

Κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν την Ελσίνκι η Χέλσινγκφορς για το 0-0, αυτή ήταν η 2η σερί ισοπαλία της και το 3ο σερί ματς που δεν κερδίζει. Στην έδρα της έχει 3 ισοπαλίες σε 5 αγώνες, απέχει μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.

Λείπουν  ο στόπερ Κοουσιγιάρβι, αλλά και οι επιθετικοί Λάσας, Μπέκμαν.

Πολύ κακή η Ίντερ Τούρκου, έχασε εντός έδρας με 1-3 από την Κέμι Κινγκς, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα. Εκτός έδρας έχει μαζέψει 7 βαθμούς σε 4 αγώνες, απέχει μόλις 2 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Μάλλον εκτός ο μπακ Λέχτονεν, αλλά και οι μέσοι Μόμπιλο, Φομπέρ.

Πρόταση στοίχημα: Η Χέλσινγκφορς έδειξε και κόντρα στην Ελσίνκι ότι είναι στιβαρή ομάδα, αλλά αυτά τα ματς θέλει να τα πάρει. Η Ίντερ Τούρκου είναι απρόβλεπτη ομάδα, και μπορεί τώρα να δείξει το καλό της πρόσωπο, κρατάμε σαν πρόβλεψη το αμφίσκορο.

Πηγή: Προβλέψεις ποδοσφαίρου