Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BUNDESLIGA 20/5/2017


Γκλάντμπαχ-Ντάρμσταντ:

Αρκετά καλή η Γκλάντμπαχ πήρε το εκτός έδρας 1-1 από την Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας, αυτή ήταν η 2η σερί ισοπαλία της με το ίδιο σκορ, αήττητη για 3 σερί ματς, μετράει σερί από αμφίσκορα. Εντός έδρας έχει κερδίσει τα 7 από τα 16 παιχνίδια της, βαθμολογικά είναι αδιάφορη.

Λείπουν μόνο 3 μακροχρόνιοι.

Κάκιστη η Ντάρμσταντ έχασε εντός έδρας με 2-0 τη Χέρτα, αυτή ήταν η 2η σερί ήττα της, χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Εκτός έδρας έχει μόλις μια νίκη και… 15 ήττες, έχει υποβιβαστεί ούσα τελευταία.

Απών ο αριστερός μπακ Χόλαντ, αμφίβολος ο τερματοφύλακας Έσερ.

Πρόταση στοίχημα: Η Γκλάντμπαχ πλέον δεν έχει κίνητρο και παίζει ελεύθερα, κάτι που έχει μάθει τα τελευταία χρόνια. Η φιλοξενούμενη εκτός έδρας είναι ανέκδοτο, αλλά τελευταία κάπως είχε βελτιωθεί, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό το αμφίσκορο.

Κολωνία-Μάιντς:

Αν και ήταν πολύ κακή η Κολωνία πήρε το εκτός έδρας 2-2 από τη Λεβερκούζεν, μένοντας παράλληλα για 4 σερί ματς χωρίς νίκη. Θέλει νίκη δική της και ήττα της Φράιμπουργκ για να βγει Ευρώπη, εντός έδρας έχει κερδίσει τα μισά από τα 16 παιχνίδια της.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Αρκετά θετική η Μάιντς κέρδισε εντός έδρας με 4-2 την Άιντραχτ και έμεινε για 2ο σερί αγώνα αήττητη. Σώθηκε έτσι φέτος, εκτός έδρας έχει χάσει τα 10 από τα 16 παιχνίδια της.

Ο Ντε Μπλάσις είναι τιμωρημένος.

Πρόταση στοίχημα: Η Κολωνία θα κυνηγήσει τις πιθανότητες της να βγει Ευρώπη και θα περιμένει το παιχνίδι της Φράιμπουργκ. Η Μάιντς απελευθερώθηκε από το άγχος, και μπορεί να παίξει ανοικτά, κρατάμε σαν πρόβλεψη το αμφίσκορο.

Πηγή: προτασεις στοιχημα