Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Προγνωστικά Σούπερλιγκας 30/4/2017


Ατρόμητος-Πλατανιάς:

Δυσκόλεψε αρκετά τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ο Ατρόμητος, έχασε όμως με 1-0 και έμεινε για 6ο σερί αγώνα χωρίς νίκη, αλλά και 3ο σερί χωρίς να σκοράρει. Στο Περιστέρι, έχει κερδίσει μόλις τα 5 από τα 14 παιχνίδια του, βαθμολογικά είναι αδιάφορος.

Τιμωρημένοι οι Φυτανίδης, Λε Ταλέκ, παίζει ο Κιβρακίδης.

Δεν κόντραρε όσο θα ήθελε εντός έδρας τον ΠΑΟΚ ο Πλατανιάς και έχασε με 1-3, μένοντας έτσι για 4ο σερί αγώνα χωρίς νίκη, αμυντικά έχει τα θέματα του. Εκτός έδρας δεν έχει χάσει στα 8 από τα 14 παιχνίδια του, βαθμολογικά είναι και αυτός αδιάφορος.

Οι Μανούσος, Βάντερσον, Μπανανά και Στάθης είναι τιμωρημένοι. Λείπουν οι Μαραγκός, Γιορέντε και Μουνάφο.

Πρόταση στοίχημα: Ο Ατρόμητος έχει χάσει εδώ και πολύ καιρό το κίνητρο του, δεν μπορεί καν να σκοράρει. Και ο Πλατανιάς είναι χαλαρός τελευταία, ενώ σήμερα έχει και αρκετές απουσίες. Θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη το under.

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός:

Αν και ήταν αρκετά καλός ο Παναιτωλικός εντούτοις έχασε με 2-1 από τον Ηρακλή και επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Στο Αγρίνιο έχει χάσει μόνο τα 5 από τα 14 παιχνίδια του, βαθμολογικά δεν έχει κίνητρο.

Ο Ροντρίγκες επιστρέφει από τιμωρία, τιμωρημένος ο Μάκος, μάλλον εκτός οι Παπαδόπουλος, Μαρκόφσκι, Παπουτσογιαννόπουλος, σίγουρα ο Πάουλο.

Πραγματικά καλός ο Ολυμπιακός κέρδισε πολύ εύκολα τον ΠΑΣ Γιάννινα με 5-0 και έμεινε για 4ο σερί παιχνίδι αήττητος, επιθετικά είναι σε καλό φεγγάρι. Πανηγύρισε έτσι την κατάκτηση του τίτλου, εκτός έδρας έχει κερδίσει τα μισά από τα 14 παιχνίδια του.

Ο Μποτία επιστρέφει από τιμωρία, τιμωρημένος ο Σεμπά αλλά και ο Ντα Κόστα.

Πρόταση στοίχημα: Να είναι όσο το δυνατόν ανταγωνιστικός θέλει ο Παναιτωλικός αποχαιρετώντας τους φιλάθλους του. Ο Ολυμπιακός θα είναι σοβαρός μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, δεν κερδίζει εύκολα σε τέτοιες έδρας φέτος. Θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό το under.

Πηγή: Προγνωστικά στοίχημα