Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Προγνωστικά Ligue 1 22/4/2017


Λοριάν-Μετς:

Δεν κόντραρε όσο θα ήθελε η Λοριάν την Μονπελιέ και έχασε καθαρά με 2-0, επιστρέφοντας έτσι στα αρνητικά αποτελέσματα. Στην έδρα της έχει κερδίσει μόλις τα 6 από τα 16 παιχνίδια της, έστω και σε ισοβαθμία είναι στη θέση των μπαράζ.

Απόντες οι επιθετικοί Μαρβό και Αλαντιέρ, αμφίβολος ο μέσος Μεσλούμπ.

Παρά λίγο να κλέψει το βαθμό η Μετς από την Παρί, αλλά με γκολ φινάλε έχασε εντός έδρας με 2-3 και έμεινε για 4ο σερί αγώνα χωρίς νίκη, αμυντικά μπάζει. Εκτός έδρας έχει χάσει τα 10 από τα 16 παιχνίδια της, έχει αέρα 5 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι μέσοι Κοάντ, Μολέ επιστρέφουν από τιμωρία, τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Εκοτό.

Πρόταση στοίχημα: Η Λοριάν φουλάρει τις μηχανές για να σωθεί φέτος και η αλήθεια είναι ότι έχει βελτιωθεί. Ζημιάρα είναι η Μετς, που παίζει και για την ισοπαλία, αλλά το ματς είναι πιθανό να ανοίξει κρατάμε σαν πρόβλεψη το over.

Ντιζόν-Ανζέ:

Έχασε πολύ δύσκολα και με ανατροπή από την Μονακό στο Πριγκιπάτο η Ντιζόν με 2-1 και παρέμεινε αισίως για 8 σερί παιχνίδι χωρίς τρίποντο, αυτή ήταν η 2η σερί ήττα της με το ίδιο σκορ, αμυντικά έχει προβλήματα. Πολύ ισορροπημένο το εντός έδρας ρεκόρ της με 5-5-6, είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, απέχει 2 βαθμούς από τη σωτηρία.

Ο μέσος Αμπέιντ επιστρέφει από τιμωρία, μάλλον παίζουν ο αριστερός μπακ Χαντάνι και ο μεσοεπιθετικός Γκβον. Απών ο μπακ Ρυφλί.

Κόντραρε όσο μπορούσε την Παρί Σεν Ζερμέν η Ανζέ εντός έδρας, αλλά τελικά έχασε με 2-0, αυτή ήταν η 3η σερί ήττα της, στα δύο τελευταία της δεν έχει καν σκοράρει.  Βαθμολογικά είναι άνετη, εκτός έδρας μετράει 11 ήττες σε 16 αγώνες.

Ο μέσος Ν΄Ντόι είναι τιμωρημένος, απών ο δεξιός μπακ Μπάμπα.

Πρόταση στοίχημα: Καίγεται κυριολεκτικά η Ντιζόν, που έδειξε ενθαρρυντικά σημάδια με την Παρί. Η Ανζέ, δεν είναι και αυτή σε καλό φεγγάρι, ενώ σκέφτεται τον ημιτελικό κυπέλλου με την Γκινγκάμπ, θα προτιμήσουμε σαν προγνωστικό τα 2-3 τέρματα.

Πηγή: Prognostika stoixima