Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδος


Το κύπελλο Ελλάδος είναι ένας θεσμός που κάθε ομάδα θέτει σαν στόχο από την αρχή της σεζόν. Πλέον έχουμε φτάσει στα ημιτελικά του και οι ομάδες που πέρασαν είναι οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Τέσσερις τεράστιοι σύλλογοι, οι οποίοι έχουν τον ίδιο στόχο. Την κατάκτηση δηλαδή του τροπαίου.

Όπως ήδη καταλάβατε από την εισαγωγή το συγκεκριμένο άρθρο θα αναφερθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος. Ένας θεσμός, ο οποίος σιγά-σιγά φτάνει προς το τέλος του. Πλέον εδώ που έχουμε φτάσει τα παιχνίδια αναμένονται να είναι αρκετά σημαντικά, καθώς όλοι οι σύλλογοι που βρίσκονται στους «4» έχουν σαν στόχο την πρόκρισή τους στον τελικό και από εκεί την κατάκτηση του τροπαίου.

Τίποτα λιγότερο δεν θα τους ικανοποιήσει. Όπως αναφέραμε οι ομάδες που έχουν προκριθεί στα ημιτελικά είναι οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν χωριστεί σε δύο ζευγάρια. Το πρώτο είναι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και το δεύτερο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Τέλος, πριν ξεκινήσουμε την ανάλυση των αγώνων, να αναφέρουμε ότι με βάση τις στοιχηματικές εταιρείες και οι τέσσερις αντίπαλοι έχουν πολλές πιθανότητες να βρεθούν στον τελικό του θεσμού.

Η αυλαία ανοίγει με τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη (12/04) στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Να αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί την προηγούμενη αγωνιστική για την Superleague στην «Τούμπα», σ’ ένα ματς όπου ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει εύκολα με 3-0. Σκορ που διατηρούσε από το ημίχρονο....Πηγή: Προγνωστικά