Σάββατο 15 Απριλίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 15/4/2017


Άουγκσμπουργκ-Κολωνία:

Νέα πολύ κακή εμφάνιση για την Άουγκσμπουργκ που έχασε στο Βερολίνο με 2-0 από τη Χέρτα, αυτή ήταν η 3η σερί ήττα της, αμυντικά είναι σε τραγική κατάσταση, έχει ξεχάσει πότε κέρδισε τελευταία φορά. Στην έδρα της έχει κερδίσει μόλις τα 3 από τα 14 παιχνίδια της, έστω και σε ισοβαθμία είναι στη θέση των μπαράζ.

Ο Μπομπαντίγια είναι αμφίβολος, επιστρέφει από τιμωρία ο στόπερ Χίντερεγκερ, απόντες ο αριστερός μπακ Φραμπέργκερ και ο στόπερ Γκουβελέουβ.

Δεν ήταν καλή η Κολωνία και δίκαια έχασε εντός έδρας με 2-3 από την Γκλάντμπαχ, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα, επιθετικά πάντως σκοράρει εύκολα. Εκτός έδρας έχει βγάλει μόλις 3 διπλά σε 14 αγώνες, απέχει μόλις ένα βαθμό από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Παίζει ο εξτρέμ Μπιτενκούρτ, λείπουν και 2 μακροχρόνιοι.

Πρόταση στοίχημα: Σωτηρία κυνηγά η μία, Ευρώπη φιλοξενούμενη αλλά το θέμα είναι πως καμία δεν παίζει καλά. Η Άουγκσμπουργκ δέχεται γκολ για πλάκα, η Κολωνία σκοράρει εύκολα, αλλά εκτός έδρας δεν είναι αξιόπιστη, κρατάμε σαν πρόβλεψη στο over.  

Βόλφσμπουργκ-Ίνγκολσταντ:

Ανύπαρκτη εκτός έδρας με τη Σάλκε η Βόλφσμπουργκ, έχασε εύκολα με 4-1, και έμεινε έτσι για 3ο σερί αγώνα χωρίς νίκη. Στην έδρα της έχει κερδίσει μόλις τα 4 από τα 14 παιχνίδια της, απέχει μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.

Αμφίβολος ο μπακ Τρες, λείπουν και 2-3 μακροχρόνιοι.

Νέα εξαιρετική εμφάνιση για την Ίνγκολσταντ που κέρδισε εντός έδρας με 3-2 την Ντάρμσταντ και πέτυχε αισίως την 3η σερί νίκη της, αμυντικά όμως θέλει δουλειά ακόμη. Εκτός έδρας έχει χάσει τα 9 από τα 14 παιχνίδια της, είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, αλλά πλέον απέχει μόλις ένα βαθμό από τη σωτηρία.

Ο στόπερ Μπρεζερί είναι τιμωρημένος, επιστρέφει από τιμωρία ο δεξιός μπακ Χάρντεγκιονάι.

Πρόταση στοίχημα: Η Βόλφσμπουργκ δεν έχει υλικό για να πέσει αλλά η πίεση είναι μεγάλη πλέον. Στην Ίνγκολσταντ έδωσαν ψυχολογία οι 3 σερί νίκες αλλά η ομάδα πάσχει πολύ αμυντικά. Θα δούμε γκολ, κρατάμε σαν πρόβλεψη το αμφίσκορο.