Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SUPERLEAGUE 5/3/2017


ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός:

Μετά από πολύ καιρό ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κακός και κόλλησε στο 1-1 με τον Ηρακλή εκτός έδρας, συνεχίζει πάντως να τρέχει μεγάλο αήττητο σερί. Στην Τούμπα μετράει 7 νίκες σε 10 αγώνες, είναι 3ος και στο +2 από τον 4ο Παναθηναϊκό.

Ο Σάκχοφ επιστρέφει από τιμωρία, παίζουν οι Ενρίκε, Μυστακίδης, αμφίβολος ο Κάνιας.

Νέα πολύ κακή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό, που έχασε με 1-0 εντός έδρας από τον Πανιώνιο, και γνώρισε έτσι την 2η σερί του ήττα με το ίδιο σκορ μάλιστα. Πάντα στην κορυφή και στο +7 από τον 2ο Πανιώνιο, εκτός έδρας έχει κερδίσει τα 6 από τα 10 παιχνίδια του.

Ο Ντα Κόστα είναι τιμωρημένος, επιστρέφουν από τιμωρία οι Μποτία, Φιγκέιρας, απόντες οι Καπίνο, Βιάνα, αμφίβολος ο Μάρτινς.

Πρόταση στοίχημα: Ο ΠΑΟΚ έκανε νερά στα δύο τελευταία του παιχνίδια αλλά το παιχνίδι σήμερα, είναι διαφορετική υπόθεση. Ο Ολυμπιακός πήρε ανάσες ψυχολογικές από την πρόκριση στο Περιστέρι, αλλά σήμερα θα βρει μεγαλύτερες δυσκολίες. Κρατάμε σαν προγνωστικό τον άσο.

Ξάνθη-Πλατανιάς:

Πολύ καλή η Ξάνθη, κέρδισε εντός έδρας με 1-0 τον Παναθηναϊκό και επέστρεψε έτσι στα θετικά αποτελέσματα. Στην έδρα της έχει κερδίσει μόλις τα 5 από τα 11 παιχνίδια της, ισοβαθμεί με την ΑΕΚ στην 5η θέση.

Ο Καρασαλίδης επιστρέφει από τιμωρία, διαθέσιμος ο Γουάλας. Ο Σολτάνι είναι τιμωρημένος, μάλλον εκτός οι Χατζητερζόγλου και Παπαστεριανός.

Νέα εξαιρετική εμφάνιση για τον Πλατανιά, κέρδισε εντός έδρας με 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης, αυτή ήταν η 2η σερί νίκη της, και το 6ο σερί ματς που δε χάνει, επιθετικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εκτός έδρας έχει πολύ ισορροπημένο ρεκόρ με 3-4-4, απέχει μόλις ένα βαθμό από την πρώτη πεντάδα.

Ο Μπανανά και ο Γιακουμάκης είναι τιμωρημένοι, αμφίβολος ο τερματοφύλακας Σωτηρίου, εκτός ο Ντίνας.

Πρόταση στοίχημα: Η Ξάνθη δεν κερδίζει τόσο εύκολα στα Πηγάδια, την ώρα που μετράει κούραση και απογοήτευση από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ξεκούραστος ο Πλατανιάς, και με καλό ποδόσφαιρο, χτυπάει Ευρώπη φέτος, ποντάρουμε σαν πρόβλεψη στο Χ2.

Πηγή: προβλεψεις στοιχημα