Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SUPERLEAGUE 12/3/2017


Ολυμπιακός-Ατρόμητος:

Νέα κάκιστη παρουσία για τον Ολυμπιακό έχασε με 2-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, και συμπλήρωσε έτσι 3 σερί ήττες και χωρίς να σκοράρει μάλιστα. Πανίσχυρος στον Πειραιά με 10 νίκες σε 12 αγώνες, πάντα στην κορυφή και στο +6 από τον 2ο Πανιώνιο.

Ο Ντα Κόστα επιστρέφει από τιμωρία, μάλλον εκτός ο Καπίνο, λείπουν οι Σεμπά και Βιάνα.

Με τα χίλια ζόρια και στο τέλος ο Ατρόμητος κέρδισε στο Περιστέρι με 1-0 τον Ηρακλή και πέτυχε αισίως την 4η σερί του νίκη στις 2 τελευταίες δεν δέχθηκε καν γκολ. Εκτός έδρας έχει χάσει μόλις τα 3 από τα 12 παιχνίδια του, απέχει 4 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Ο Κιβρακίδης είναι τιμωρημένος.

Πρόταση στοίχημα: Ντεφορμέ και κουρασμένος ο Ολυμπιακός από το ματς με την Μπεσίκτας θέλει μια επαγγελματική νίκη. Από την άλλη ο Ατρόμητος με τον Σα Πίντο παίζει για το μηδέν πίσω. Λογικά δεν θα ανοίξει το ματς, κρατάμε σαν προγνωστικό το under.

Κέρκυρα-Ξάνθη:

Πολύ καλά στημένη η Κέρκυρα πέρασε από την Τρίπολη με 2-1 επί του Αστέρα και έμεινε για 2ο σερί ματς αήττητη. Βαθμολογικά είναι άνετη, πολύ μοιρασμένο το εντός έδρας ρεκόρ της με 4-4-3.

Αμφίβολος ο Ζαραδούκας, μάλλον εκτός ο Γεωργακόπουλος. Επιστρέφει από τιμωρία ο Ζορμπάς, ο Κεϊτά είναι τιμωρημένος.

Στο όρια και δύσκολα κέρδισε η Ξάνθη εντός έδρας τον Πλατανιά με 1-0, και πέτυχε την 2η σερί του νίκη με το ίδιο σκορ μάλιστα. Εκτός έδρας έχει βγάλει 5 διπλά σε 11 αγώνες, είναι 5η και στο -2 από τον 4ο Παναθηναϊκό.

Ο Σολτάνι είναι τιμωρημένος, όπως και ο Μπαξεβανίδης, απόντες οι Χατζητερζόγλου και Παπαστεριανός.

Πρόταση στοίχημα: Μόνο με αυτοκτονία θα πέσει φέτος η Κέρκυρα, ενώ η Ξάνθη είναι κοντά στο να πετύχει την είσοδο της στην πεντάδα. Καμία όμως δεν θέλει να χάσει και για αυτό θα το προσεγγίσουν συντηρητικά. Θα κρατήσουμε με ρίσκο σαν πρόβλεψη το 0-1 τέρματα.

Πηγή: στοιχημα κουπονι οπαπ