Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SUPERLEAGUE 11/3/2017


Ηρακλής-Παναθηναϊκός:

Μέτριος και πάλι ο Ηρακλής έχασε με γκολ στο τέλος στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 1-0 και έμεινε για ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς νίκη. Στην έδρα του μετράει 7 ισοπαλίες σε 12 αγώνες, είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, απέχει 2 βαθμούς από τη σωτηρία.

Παίζει ο Ζιαμπάρης, επιστρέφουν από τιμωρία ο τερματοφύλακας Χουάντερσον και ο Στάμου.

Καταιγιστικός ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 5-0 τη Βέροια στη Λεωφόρο και επέστρεψε έτσι στα θετικά αποτελέσματα. Είναι στην 4η θέση και στο -2 από τον 3ο ΠΑΟΚ, εκτός έδρας έχει μόλις 3 διπλά σε 12 αγώνες.

Μάλλον παίζει ο Μπέργκ, τιμωρημένος ο Μολέδο, αμφίβολος ο Τελάντερ, παίζουν και οι Εμπουκού, Κουτρουμπής.

Πρόταση στοίχημα: Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο αλλά ο Ηρακλής παλεύει όλα τα παιχνίδια του. Θα παίξει και πάλι άμυνα και θα περιμένει να χτυπήσει στην κόντρα. Δεν βλέπουμε να ανοίγει πολύ το ματς, κρατάμε σαν πρόβλεψη το no goal.

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός:

Αν και ήταν αρκετά καλός ο ΠΑΣ στη Λάρισα έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΛ και για 2ο σερί αγώνα χωρίς νίκη, επιθετικά πάντως σκοράρει εύκολα. Στα Γιάννενα έχει κερδίσει μόλις τα 5 από τα 11 παιχνίδια του, βαθμολογικά δύσκολα θα κυνηγήσει κάτι.

Ο Καρανίκας είναι τιμωρημένος, απών ο Μαμπουλού.

Πολύ σοβαρός ο Παναιτωλικός κέρδισε εντός έδρας με 2-0 τον Λεβαδειακό και έμεινε αήττητος για 2ο σερί αγώνα και χωρίς να δεχθεί γκολ. Εκτός έδρας έχει μαζέψει μόλις 7 βαθμούς σε 11 αγώνες, βαθμολογικά είναι αδιάφορος.

Αμφίβολος ο Μαρκόφσκι.

Πρόταση στοίχημα: Δύσκολα ο ΠΑΣ θα μπει πεντάδα, αλλά θα το παλέψει όσο μπορεί. Ο Παναιτωλικός είναι άνετος βαθμολογικά και μακριά από το Αγρίνιο αδύναμος, ποντάρουμε στον άσο σαν προγνωστικό.

Πηγή: κουπονι στοιχηματος