Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ PREMIER LEAGUE 4/3/2017


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπόρνμουθ:

Αρκετά θετική η Γιουνάιτεντ, κέρδισε εντός έδρας με 2-0 τη Γουότφορντ και πέτυχε έτσι την 2η σερί νίκη της, τρέχει μεγάλο αήττητο σερί, δεν έχει δεχθεί γκολ στα 3 τελευταία παιχνίδια της. Στην έδρα της έχει κερδίσει μόλις τα 6 από τα 13 παιχνίδια της, απέχει ένα βαθμό από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Μάλλον παίζει ο Μιχιταριάν, λείπουν 3 μακροχρόνιοι.

Νέα πολύ μέτρια παρουσία για την Μπόρνμουθ, που έχασε εκτός έδρας με 2-1 από τη Γουέστ Μπρομ και συμπλήρωσε σερί καρέ ηττών, έχει ξεχάσει πότε κέρδισε τελευταία φορά, αμυντικά έχει αρκετά προβλήματα. Εκτός έδρας είναι πολύ κακή με 9 ήττες σε 13 αγώνες, απέχει 4 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο στόπερ Φράνσις και ο εξτρέμ Άιμπ είναι αμφίβολοι, λείπει ο επιθετικός Γουίλσον.

Πρόταση στοίχημα: Ευκαιρία για τη Γιουνάιτεντ να κερδίσει σήμερα και να περάσει στην 4άδα. Η Μπόρνμουθ πληρώνει τα αμυντικά της λάθη, αλλά έχει φτάσει αρκετά χαμηλά πλέον και θα είναι προσεκτική. Εξάλλου η γηπεδούχος δεν σκοτώνει τον αντίπαλο, κρατάμε σαν πρόβλεψη τα 2-3 τέρματα.

Γουέστ Μπρομ-Κρίσταλ Πάλας:

Αρκετά καλή η Γουέστ Μπρομ, κέρδισε με 2-1 εντός έδρας την Μπόρνμουθ και έμεινε για 5ο σερί αγώνα αήττητη, επιθετικά είναι σε καλή κατάσταση. Στην έδρα της έχει κερδίσει τα 8 από τα 13 παιχνίδια, βαθμολογικά είναι άνετη.

Αμφίβολοι ο μπακ Ντόουσον και ο εξτρέμ Φίλιπς.

Δεν ήταν καλή με τη Μίντλεσμπρο η Κρίσταλ Πάλας, αλλά κέρδισε με 1-0 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Εκτός έδρας έχει χάσει τα 7 από τα 13 παιχνίδια της, έστω και σε ισοβαθμία είναι εντός επικίνδυνης ζώνης.

Αμφίβολοι ο Μανταντά, ο Φλαμινί και ο επιθετικός Ρεμί.

Πρόταση στοίχημα: Η Γουέστ Μπρομ τέτοια παιχνίδια στην έδρα της τα καθαρίζει, αλλά βαθμολογικά είναι αδιάφορη. Η Πάλας έχει μεγάλη ποιότητα, αλλά και αστάθεια στο παιχνίδι της. Δεν περιμένουμε να ανοίξει το ματς, κρατάμε σαν προγνωστικό το no goal.

Πηγή: stoixima online