Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE 9/3/2017


ΑΠΟΕΛ-Άντερλεχτ:

Κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει με 2-0 την Μπιλμπάο ο ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο και να πανηγυρίσει έτσι μια ιστορική πρόκριση, σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του τελευταία στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα κέρδισε εντός έδρας με 2-1 την Ομόνοια, παραμένει στην κορυφή, και στο +4 από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Αμφίβολοι οι Μπερτόλιο, Αστίθ, απών ο Βινίσιους, τιμωρημένος ο Σωτηρίου.

Μόλις στην εκπνοή σκόραρε και μείωσε σε 3-1 η Άντερλεχτ στη Ρωσία κόντρα στη Ζενίτ και πανηγύρισε σε συνδυασμό με το 2-0 του Βελγίου την πρόκριση, και αυτή σκοράρει εύκολα στην Ευρώπη. Ήττα και στο πρωτάθλημα εκτός έδρας από τη Μαλίν με 3-2, ισοβαθμεί στην κορυφή με την Κλαμπ Μπριζ.

Λείπει ο στόπερ Κάρα, αμφίβολοι οι μπακ Απιά, Ομπράντοβιτς.

Πρόταση στοίχημα: Εξαιρετικά μοιρασμένο ζευγάρι και πολύ αμφίρροπο. Ο ΑΠΟΕΛ είναι άλλη ομάδα στην έδρα του και σκοράρει πολύ, την ώρα που οι Βέλγοι είναι πιο έμπειροι και θα ψάξουν το εκτός έδρας γκολ, ποντάρουμε σαν προγνωστικό στο αμφίσκορο.

Θέλτα-Κράσνονταρ:

Με γκολ στις καθυστερήσεις η Θέλτα πήγε το ματς στην παράταση κόντρα στη Σαχτάρ στην Ουκρανία και εκεί πανηγύρισε την πρόκριση με επεισοδιακό τρόπο με 2-0. Στο πρωτάθλημα γνώρισε τη συντριβή στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα με 5-0, βαθμολογικά είναι αδιάφορη πλέον.

Ο μέσος Π. Ερνάντες είναι αμφίβολος.

Πήρε παλικαρίσια ισοπαλία με 1-1 στην Τουρκία κόντρα στη Φενέρμπαχτσε η Κράσνονταρ και με συνδυασμό με το 1-1 στη Ρωσία, πέρασε στην επόμενη φάση, στα τελευταία 4 παιχνίδια της έχει σκοράρει ακριβώς ένα γκολ. Στο πρωτάθλημα σταμάτησε την πρωτοπόρο Σπαρτάκ εντός έδρας με το 2-2, είναι στην 4η θέση, αλλά μόλις ένα βαθμό πάνω από τους διώκτες της.

Ο δεξιός μπακ Καλέσιν και ο μέσος Καμπορέ είναι τιμωρημένοι, απών και ο μεσοεπιθετικός Ισμαΐλοφ, διαθέσιμοι ο μπακ Πετρόφ και ο μεσοεπιθετικός Μαμάεφ.

Πρόταση στοίχημα: Η Θέλτα θα προσεγγίσει τα παιχνίδια προσεκτικά, όπως δείχνουν και τα παιχνίδια με τη Σαχτάρ. Η Κράσνονταρ εκτός έδρας δε θα ανοιχθεί ξέρει να παίζει άμυνα, ενώ δεν είναι και πολυβόλο επιθετικά, ποντάρουμε σαν προγνωστικό στο under.

Πηγή: Pame stoixima