Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 15/3/2017


Η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση και φέτος έχει τεράστιο ενδιαφέρον στα περισσότερα παιχνίδια της και πραγματικά όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος, την παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα. Κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου υπερβολή, καθώς μέσα από το Champions League γίναμε για μια ακόμα φορά μάρτυρες μιας τεράστιας ανατροπής. Ποια ήταν αυτή; Φυσικά στην Βαρκελώνη και στο «Camp Nou», εκεί όπου η Μπαρτσελόνα κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της 4-0 του πρώτου αγώνα και με αυτό το επιβλητικό 6-1 πέρασε την Παρί Σεν Ζερμέν. Πλέον η φάση των «16» συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και σιγά-σιγά φτάνει προς το τέλος της. Αυτή την εβδομάδα μας υπολείπονται συνολικά τέσσερα παιχνίδια (δύο την Τρίτη 14/3 και δύο την Τετάρτη 15/3).

Όπως είναι λογικό απ’ αυτά τα παιχνίδια θα βγουν δύο νικητές που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση και δύο ηττημένοι που θα αποχαιρετήσουν. Εμείς πάμε όμως να αναλύσουμε τα παιχνίδια της Τετάρτης. Την ερχόμενη Τετάρτη (15/3) θα λάβουν χώρα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για το Champions League. Δύο ματς που θα λέγαμε ότι είναι αμφίρροπα αλλά που και παράλληλα έχουν ένα φαβορί με βάση και τις εταιρείες στοιχήματος αλλά και τα αποτελέσματα του πρώτου τους αγώνα. Ο λόγος φυσικά γίνεται για τα ματς: Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μονακό-Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα πριν ξεκινήσουμε την ανάλυση των δύο αυτών παιχνιδιών να αναφέρουμε ότι τα πρώτα ματς σε Γερμανία και Αγγλία είχαν πλούσιο θέαμα και το ίδιο ελπίζουμε να έχουμε και αυτή τη φορά.

Με τον αέρα των εκτός έδρας γκολ η Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα κληθεί να αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά την Μπάγερ Λεβερκούζεν στον επαναληπτικό αγώνα για την φάση των «16» του Champions League. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορούμε να πούμε ότι έχει ξεκάθαρο φαβορί, το οποίο όμως αν δεν προσέξει, τότε μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεως. Πάντως σύμφωνα με τα προγνωστικά η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι το φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση.

Οι δύο ομάδες στο πρώτο παιχνίδι κοντραρίστηκαν στην Γερμανία και στην έδρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Γενικότερα η Ατλέτικο Μαδρίτης ποιοτικά ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της ακόμα και πριν την έναρξη των παιχνιδιών. Το μόνο που έμενε να κάνει ήταν να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο. Κάτι τέτοιο μπορούμε να πούμε πως το κατάφερε, καθώς η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε «άλωσε» την έδρα της Λεβερκούζεν και κατάφερε να φύγει νικητής με αυτό το εμφατικό 2-4. Γενικότερα η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μια ομάδα με εξαιρετικές λύσεις σε κάθε γραμμή. Ξέροντας να παίζει πολύ καλά αμυντικά αλλά και έχοντας επιθετικές αρετές χτύπησε και κέρδισε μια ομάδα με ταλέντο μεν αλλά όχι τόσο δυνατή σε άμυνα και επίθεση.

Πλέον στον επαναληπτικό αγώνα ο ισπανικός σύλλογος, καλείται να διαχειριστεί το 4-2 του πρώτου ματς και ουσιαστικά να περάσει στην επόμενη φάση. Από την άλλη πλευρά το έργο της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι αρκετά δύσκολο αλλά δεν θα λέγαμε ότι είναι και ακατόρθωτο. Συγκεκριμένα η ομάδα του Ρόγκερ Σμιντ αρχικά θα προσπαθήσει να διασφαλίσει το μηδέν στην άμυνά της κι έπειτα θα κοιτάξει να σκοράρει (δύο φόρες) για να πάρει την πρόκριση. Οι Γερμανοί υπολογίζουν πολλά για ευνόητους λόγους στον Τσιτσαρίτο, ενώ οι Ισπανοί στον Γκριζμάν. Δύο σπουδαίοι και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές.... Πηγή: Προγνωστικά στοιχήματος