Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ 25/2/2017


Λεβερκούζεν-Μάιντς:

Εξαιρετική η Λεβερκούζεν κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας την Άουγκσμπουργκ και πέτυχε έτσι την 2η σερί νίκη της. Στην έδρα της πάντως έχει κερδίσει μόλις τα 5 από τα 11 παιχνίδια της, απέχει 4 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Ο αριστερός μπακ Γουέντελ είναι τιμωρημένος, αμφίβολος ο Μπέντερ, απών ο στόπερ Τα.

Πολύ νωθρή η Μάιντς και το πλήρωσε με την εντός έδρας ήττα 2-0 από τη Βέρντερ, επιστρέφοντας έτσι στα αρνητικά αποτελέσματα. Πολύ κακή εκτός έδρας με μόλις 7 βαθμούς σε 10 αγώνες, απέχει 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Λείπουν ο μέσος Σέρνταρ και ο εξτρέμ Ονισίβο.

Πρόταση στοίχημα: Η ήττα από την Ατλέτικο υποχρεώνει την Λεβερκούζεν να στραφεί στο πρωτάθλημα, για να παίξει Ευρώπη και του χρόνου. Ανεβαίνει με 2 σερί νίκες την ώρα που η Μάιντς είναι σταθερά μέτρια και εκτός έδρας είναι πολύ κακή, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό τον άσο.

Γκινγκάμπ-Μονακό:

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην Μπορντό εκτός έδρας η Γκινγκάμπ και έχασε εύκολα με 3-0, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα, αμυντικά έχει πολλά κενά. Δυνατή εντός έδρας με 7 νίκες σε 12 αγώνες, δεν έχει άμεσο βαθμολογικό κίνητρο.

Ο επιθετικός Μπριάν επιστρέφει από τιμωρία, αμφίβολοι ο στόπερ Σορμπόν και ο μέσος Μάρσαλ, πάγια απών ο επιθετικός Πριβά.

Μετά από πολύ καιρό η Μονακό ήταν πολύ μέτρια και υποχρεώθηκε στην εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Μπαστιά, παρέμεινε όμως για ακόμη ένα παιχνίδι αήττητη, επιθετικά σκοράρει εύκολα. Εκτός έδρας έχει κερδίσει τα 7 από τα 13 παιχνίδια της, πάντα στην κορυφή και στο +3 από τους διώκτες της.

Παίζει ο στόπερ Ζέμερσον, ενώ ο αριστερός μπακ Μεντί είναι τιμωρημένος, πάγια απόντες ο μέσος Μποσκίγλια και ο επιθετικός Καρίγιο.

Πρόταση στοίχημα: Ασταθής η Γκινγκάμπ που έχει υποχωρήσει βαθμολογικά ενώ έχει και αγωνιστικά προβλήματα. Η Μονακό είχε το δύσκολο παιχνίδι με τη Σίτι, και η συγκέντρωση δε θα βρίσκεται στο απόλυτο. Θα δούμε ωραίο ματς πάντως, κρατάμε σαν προγνωστικό τα 2-3 τέρματα.

Πηγή: stoixima