Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑΣ 7/1/2017


Ατρόμητος-Λεβαδειακός:

Τίποτα ιδιαίτερο από τον Ατρόμητο στην Κέρκυρα, συμβιβάστηκε στο 1-1 με την τοπική ομάδα και έμεινε για 3ο σερί αγώνα χωρίς νίκη, αμυντικά έχει αρκετά προβλήματα τελευταία. Ανοικτά παίζει στην έδρα του με ρεκόρ 2-0-3, απέχει 4 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Ο Κεϊτά είναι τιμωρημένος, απών ο Ντιγκινί και αμφίβολος ο Ούμπιδες.

Άλλη μια πολύ ανούσια παρουσία για το Λεβαδειακό έχασε εντός έδρας με 1-0 από τον ΠΑΟΚ και γνώρισε έτσι την 4η σερί ήττα του και πάλι αμυντικά δεν έδειξε σταθερός. Εκτός έδρας έχει πάρει μόλις ένα βαθμό σε 5 αγώνες, απέχει 4 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Αμφίβολος ο Μαχαίρας, πάγια απών ο Μπελγκαζουανί, στο Κόπα Άφρικα οι Ζεζίνιο, Σίλβα, λείπουν και δύο μακροχρόνιοι.

Πρόταση στοίχημα: Να επιστρέψει στα τρίποντα θέλει ο Ατρόμητος που είναι ισχυρός στο Περιστέρι, αλλά πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά. Ο Λεβαδειακός έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, και δεν θέλει και πολύ να ανοίξει το ματς, κρατάμε σαν πρόβλεψη το over.

Βέροια-Ηρακλής:

Αν και ήταν πολύ καλή στη Λάρισα η Βέροια, κατάφερε και έχασε με 2-1 από την ΑΕΛ και γνώρισε έτσι την 2η σερί ήττα της και παράλληλα παρέμεινε για 10 σερί αγώνα χωρίς νίκη. Χωρίς νίκη ακόμη εντός έδρας με 4 ισοπαλίες σε 6 αγώνες, είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, απέχει 4 βαθμούς από τη σωτηρία.

Απών ο Σισοκό.

Πολύ ανταγωνιστικός στη Θεσσαλονίκη κόντρα στην Ξάνθη ο Ηρακλής, αλλά έχασε τελικά με 1-0, μένοντας για 3ο σερί αγώνα χωρίς νίκη, αμυντικά δέχεται εύκολα το γκολ. Μοιραία είναι στον πάτο της βαθμολογίας, απέχει 5 βαθμούς από τη σωτηρία, εκτός έδρας έχει πάρει μόλις 2 βαθμούς σε 6 αγώνες.

Ο Περόνε είναι τιμωρημένος, επιστρέφει από τιμωρία ο Σαραμαντάς.

Πρόταση στοίχημα: Μεγάλο εξάποντο στην ουρά, όποιος χάσει πιθανό να κουνήσει μαντήλι από τώρα. Θα προσέξουν αμφότερες, αλλά καμία τους δεν εμπνέει ότι μπορεί να κρατήσει το μηδέν πίσω. Θα δούμε γκολ, κρατάμε σαν προγνωστικό τα 2-3 τέρματα.

Πηγή: prognostika stoixima