Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SUPERLEAGUE 11/12/2016


Παναιτωλικός-Ηρακλής:

Μέτριος ο Παναιτωλικός συμβιβάστηκε με την εκτός έδρας ισοπαλία στη Βέροια 1-1 και έμεινε για 2ο σερί αγώνα χωρίς νίκη, έρχεται από 5 σερί αμφίσκορα. Στην έδρα του έχει ισορροπημένο ρεκόρ με 2-1-2, απέχει 4 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Μάλλον εκτός ο Ροντρίγκες, πάγια απών ο Παπάζογλου.

Έκανε την καλύτερη του εμφάνιση ο Ηρακλής και κέρδισε δίκαια με 2-1 εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη του νίκη, αμυντικά έχει ακόμη προβλήματα. Χωρίς νίκη ακόμη εκτός έδρας με 2 ισοπαλίες σε 5 αγώνες, είναι στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά απέχει μόλις 3 βαθμούς από την σωτηρία.

Ο Ρούσσος είναι τιμωρημένος, μάλλον εκτός ο Μπαρτολίνι.

Πρόταση στοίχημα: Ο Παναιτωλικός δεν βγάζει πειστικό τρόπο στο παιχνίδι του, στο Αγρίνιο είναι δυνατός αλλά και ευάλωτος στην άμυνα. Ο Ηρακλής πήρε ψυχολογία από την πρώτη του νίκη, αν και κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, μπορεί να σκοράρει στο Αγρίνιο, κρατάμε σαν προγνωστικό το αμφίσκορο.

ΠΑΟΚ-Πλατανιάς:

Τραγικός ήταν στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ και έχασε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας έτσι την 3η σερί του νίκη. Στην Τούμπα έχει κερδίσει τα 3 από τα 5 παιχνίδια του, απέχει 4 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Παίζουν Γλύκος, Λέοβατς, Περέιρα, απών σταθερά ο Τζαβέλλας.

Ούτε με τον Πανιώνιο στην Κρήτη έδειξε κάτι ο Πλατανιάς και περιορίστηκε στο ισόπαλο 1-1, μένοντας αισίως για 8ο σερί αγώνα χωρίς τρίποντο. Εκτός έδρας έχει χάσει μόλις τα 2 από τα 6 παιχνίδια του, ισοβαθμεί με τον σημερινό του αντίπαλο στη βαθμολογία.

Μάλλον παίζουν οι Μπανανά, Μανούσος, εκτός μάλλον ο Γιορέντε. Ενώ οι Στανισλάβιεβιτς και Γιακουμάκης είναι τιμωρημένοι.

Πρόταση στοίχημα: Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει την πρόκριση στην Ευρώπη, πάντως το κλίμα για την ομάδα είναι περίεργο. Ο Πλατανιάς δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και δεν μπορεί να κερδίσει με τίποτα, θα παίξει προσεκτικά, θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη το under.

Πηγή: kouponi stoiximatos