Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 31/12/2016


Λέστερ-Γουέστ Χαμ:

Πραγματικά πολύ κακή η Λέστερ,  έχασε καθαρά εντός έδρας με 2-0 από την Έβερτον, μένοντας για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη, αμυντικά έχει πολλά προβλήματα. Στην έδρα της έχει κερδίσει μόλις τα 4 από τα 9 παιχνίδια της, απέχει 3 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Επιστρέφουν από τιμωρία ο στόπερ Χουτ και ο αριστερός μπακ Φουκς, τιμωρημένος ξανά ο Βάρντι.

Σούπερ η Γουέστ Χαμ καθάρισε εκτός έδρας με 4-1 τη Σουόνσι αυτή ήταν η 3η σερί νίκη της και το 4ο σερί ματς που μένει αήττητη, επιθετικά είναι σε καλή κατάσταση. Εκτός έδρας έχει χάσει τα 5 από τα 9 παιχνίδια της δεν έχει άμεσο βαθμολογικό κίνητρο.

Ο εξτρέμ Ομπιάνγκ επιστρέφει από τιμωρία, αμφίβολος ο επιθετικός Λανσίνι, λείπουν κάποιοι μακροχρόνιοι.

Πρόταση στοίχημα: Η Λέστερ πρέπει να συνέλθει αλλιώς θα μπλέξει σε περιπέτειες, αλλά αμυντικά δεν μπορεί να είναι στιβαρή. Χωρίς να πείθει η Γουέστ Χαμ, κερδίζει, επιθετικά σκοράρει, αλλά δεν έχει κάποιο χειροπιαστό στόχο, κρατάμε σαν προγνωστικό το αμφίσκορο.

Μπέρνλι-Σάντερλαντ:

Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση η Μπέρνλι, κέρδισε εντός έδρας με 1-0 τη Μίντλεσμπρο, και επέστρεψε έτσι στις επιτυχίες. Ισχυρή στην έδρα της με 6 νίκες σε 10 αγώνες, έχει αέρα 6 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο μέσος Χέντρικ είναι τιμωρημένος, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο δεξιός μπακ Λόουτον, αμφίβολος ο μέσος Μάρνι.

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο Μάντσεστερ κόντρα στη Γιουνάιτεντ και έχασε με 3-1 η Σάντερλαντ, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα. Τραγική εκτός έδρας με μόλις 4 βαθμούς σε 9 αγώνες, είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, απέχει 2 βαθμούς από τη σωτηρία.

Απών ο τερματοφύλακας Πίκφορντ, παίζει ο εξτρέμ Γιανουζάι. Ο μέσος Πίενααρ είναι αμφίβολος, απών ο στόπερ Κίρκοφ και κάποιοι μακροχρόνιοι.

Πρόταση στοίχημα: Η Μπέρνλι δείχνει ξεκάθαρα ότι θα στηριχθεί στη δυνατή της έδρας για να σωθεί φέτος, και δεν είναι απίθανο να τα καταφέρει. Η Σάντερλαντ από την άλλη είναι πολύ κακή εκτός, ενώ έχει και αγωνιστικά προβλήματα, θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη τον άσο.

Πηγή: Stoixima prognostika