Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BUNDESLIGA 10/12/2016


Ίνγκολσταντ-Λειψία:

Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι η Ίνγκολσταντ στη Βρέμη η Ίνγκολσταντ και έχασε με 2-1, μένοντας έτσι για 2ο σερί αγώνα χωρίς νίκη. Βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, απέχει 4 βαθμούς από τη σωτηρία, εντός έδρας έχει μόλις 2 βαθμούς σε 6 αγώνες.

Ο δεξιός μπακ Σούτνερ είναι τιμωρημένος.

Συνεχίζει την τρελή πορεία η Λειψία, κέρδισε και τη Σάλκε εντός έδρας με 2-1 και πέτυχε άλλη μια νίκη, έρχεται από 4 σερί αμφίσκορα. Παραμένει αήττητη και εκτός έδρας 5 νίκες σε 7 αγώνες, πάντα στην κορυφή και στο +3 από την 2η Μπάγερν.

Λείπουν οι αμυντικοί Παπαδόπουλος, Κλόστερμαν, Μπερνάντο και Κόμπερ.

Πρόταση στοίχημα: Η Ίνγκολσταντ με τον νέο τεχνικό της δείχνει καλύτερο πρόσωπο και θα παίξει με το μαχαίρι στα δόντια. Η Λειψία δεν σταματάει πουθενά μέχρι τώρα, αλλά γενικά επιτρέπει φάσεις στους αντιπάλους της, κρατάμε σαν πρόβλεψη το αμφίσκορο.

Κολωνία-Ντόρτμουντ:

Μετά από πολύ καιρό η Κολωνία ήταν απογοητευτική και έχασε εύκολα εκτός έδρας με 4-0 από την Χόφενχαϊμ, μένοντας για 2ο σερί αγώνα χωρίς νίκη αλλά και χωρίς να σκοράρει. Αήττητη πάντως εντός έδρας με 4 νίκες σε 6 αγώνες, απέχει 2 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Λείπουν ο δεξιός μπακ Ρίσε, ο τερματοφύλακας Χορν, ο στόπερ Μάροχ, ο μέσος Λέμαν και ο εξτρέμ Μπιτενκούρτ, επιστρέφει τουλάχιστον ο μέσος Χέγκερ.

Εξαιρετική η Ντόρτμουντ υπέταξε εύκολα με 4-1 εντός έδρας την Γκλάντμπαχ και επέστρεψε έτσι στις επιτυχίες, επιθετικά έχει πάντα το εύκολο γκολ. Εκτός έδρας πάντως έχει μόλις 7 βαθμούς σε 6 αγώνες, απέχει ένα βαθμό από την πρώτη τετράδα.

Οι Γκέτσε, Γκερέιρο και Καγκάβα είναι αμφίβολοι, λείπει ο τερματοφύλακας Μπούρκι.

Πρόταση στοίχημα: Ίσως στο χειρότερο φεγγάρι της η Κολωνία που έχει αρκετές απουσίες, αλλά εντός έδρας είναι αήττητη. Η Ντόρτμουντ έχει καλό μομέντουμ από την ισοπαλία στη Μαδρίτη και θα μπει με φόρα. Δεν μπλέκουμε με σημεία, κρατάμε σαν προγνωστικό το over.

Πηγή: stoixima