Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Προγνωστικά προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλου 13/11/2016


Λουξεμβούργο-Ολλανδία:
Αρκετά ανταγωνιστικό το Λουξεμβούργο, πήρε το εκτός έδρας 1-1 από τη Λευκορωσία αλλά έμεινε για 5ο συνολικά σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, αμυντικά δεν εμπνέει σταθερότητα. Με ένα βαθμό μετά από 3 αγώνες, μοιραία βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου.
Ο μπακ Κάρλσον είναι τιμωρημένος, απόντες οι μέσοι Βέιγκα, Μαρτίνς, αμφίβολος ο επιθετικός Ζοακίμ.
Σε ένα φιλικό παιχνίδι η Ολλανδία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με το Βέλγιο, αλλά έμεινε έτσι για 2ο σερί αγώνα χωρίς νίκη, αμυντικά και αυτή έχει προβλήματα. Μετά από 3 αγώνες έχει 4 βαθμούς, με νίκη σήμερα, θα πιάσει την Σουηδία στην 2η θέση.
Παίζει ο Ρόμπεν, τραυματίες ο μέσος Σχάαρς, ο επιθετικός Γιάνσεν και ο εξτρέμ Λενς. Πάγια απόντες οι στόπερ Κονγκολό, Ντε Φρέι, οι μέσοι Πρόπερ, Στρότμαν, αλλά και ο τερματοφύλακας Ζουτ.
Πρόταση στοίχημα: Σίγουρα το Λουξεμβούργο δυσκολεύεται να είναι ανταγωνιστικό, κόντρα σε αντιπάλους του επιπέδου της Ολλανδίας. Όμως η τελευταία εμφανίζει αμυντικά κενά, και η φιλότιμη γηπεδούχος μπορεί να βρει τουλάχιστον ένα γκολ. Κρατάμε σαν προγνωστικό το αμφίσκορο. 
Ελλάδα-Βοσνία:
Σαν αγγαρεία είδε η εθνική μας το φιλικό ματς με την Λευκορωσία εντός έδρας και έχασε με 1-0, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα. Στον όμιλο πάντως μετράει ήδη το 3/3 τρίποντα, ισοβαθμεί στην κορυφή με το Βέλγιο.
Απόντες οι Ταχτσίδης, Καπίνο, Μανωλάς, αμφίβολοι οι Παπασταθόπουλος, Πέτσος, Μπακασέτας, διαθέσιμος ο Σάμαρης.
Κράτησε την ουσία η Βοσνία και κέρδισε εντός έδρας με 2-0 την Κύπρο, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες. Μετά από 3 αγωνιστικές έχει 6 βαθμούς και θέλει με νίκη σήμερα, να πιάσει την σημερινή της αντίπαλο στην 2η θέση.
Μάλλον παίζει ο αμυντικός Κολάσινατς, απόντες ο αμυντικός Άνιτσισιτς και ο τερματοφύλακας Πρτσιτς.
Πρόταση στοίχημα: Η δουλειά του Σκίμπε αποδίδει καρπούς αλλά αυτό είναι το πρώτο πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Η Βοσνία έχει κάποιους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά σαν σύνολο δεν φημίζεται για την συνοχή του. Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στην εθνική μας σαν πρόβλεψη, άσος. 
Πηγή: opap live score