Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ PREMIER LEAGUE 5/11/2016


Μπόρνμουθ-Σάντερλαντ: 

Δεν προβλημάτισε εκτός έδρας τη Μίντλεσμπρο η Μπόρνμουθ και έχασε με 2-0, μένοντας για 2ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και χωρίς να σκοράρει. Στην έδρα της πάντως έχει κερδίσει τα 3 από τα 5 παιχνίδια της, απέχει 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Αμφίβολοι ο μέσος Σέρμαν και ο εξτρέμ Στάνισλας.

Έρμαιο στις διαθέσεις της Άρσεναλ η Σάντερλαντ, έχασε εύκολα με 1-4, αυτή ήταν η 3η σερί ήττα της, παραμένει ακόμη χωρίς τρίποντο φέτος, αμυντικά δε βλέπεται.

Αμφίβολος ο αμυντικός Ο΄Σέι, απόντες οι μέσοι Κίρκοφ, Κάτερμολ, λείπουν και κάποιοι μακροχρόνιοι.

Πρόταση στοίχημα: Η Μπόρνμουθ είναι πολύ αξιόλογη εντός έδρας και η ήττα από τη Μίντλεσμπρο θα την ταρακουνήσει. Η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας είναι η Σάντερλαντ, και όσο και αν οι αποδόσεις είναι χαμηλές, θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη τον άσο.

Τσέλσι-Έβερτον:

Νέα εξαιρετική εμφάνιση για την Τσέλσι κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας τη Σάουθαμπτον, πετυχαίνοντας έτσι την 4η σερί νίκη της με μηδέν παθητικό μάλιστα, επιθετικά έχει ρολάρει για τα καλά. Στο Λονδίνο έχει κερδίσει τα 4 από τα 5 παιχνίδια της, απέχει μόλις ένα βαθμό από την κορυφή.

Αμφίβολοι οι Φάμπρεγκας, Μίκελ και ο στόπερ Ζούμα.

Πολύ ουσιαστική η Έβερτον εντός έδρας με τη Γουέστ Χαμ, κέρδισε με 2-0 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επιθετικά σκοράρει εύκολα εσχάτως. Εκτός έδρας έχει πάρει 7 βαθμούς σε 5 αγώνες, απέχει μόλις δύο βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Ο αμυντικός Γκεγέ είναι τιμωρημένος, παίζει ο επιθετικός Βαλένσια. Απών ο μπακ Μπέινς και κάποιοι μακροχρόνιοι.

Πρόταση στοίχημα: Όσο και αν η Τσέλσι είναι σε σούπερ φόρμα και πολύ στιβαρή πίσω δεν γίνεται να κοντράρουμε την Έβερτον. Πονηρό ματς, δεν θα μπλέξουμε πάντως με σημεία, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό τα 2-3 τέρματα.

Πηγή: opap live score