Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ PREMIER LEAGUE 19/11/2016


Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι:

Πολύ μέτρια και πάλι η Κρίσταλ Πάλας, έχασε εντός έδρας με 3-2 από την Μπέρνλι, αυτή ήταν η 4η σερί ήττα της και το 5ο σερί ματς που δεν κερδίζει, αμυντικά έχει αρκετά προβλήματα. Στην έδρα της έχει πάρει μόλις 4 βαθμούς σε 5 αγώνες, απέχει μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.

Πάγια απόντες ο αριστερός μπακ Σουαρέ και ο επιθετικός Ρεμί.

Τα βρήκε σκούρα η Μάντσεστερ Σίτι και έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τη Μίντλεσμπρο, και για 4ο σερί αγώνα αήττητη, συνεχίζει να σκοράρει με άνεση. Εκτός έδρας έχει κερδίσει τα 4 από τα 5 παιχνίδια της, ισοβαθμεί στην 3η θέση με την Άρσεναλ.

Αμφίβολοι οι Σανιά, Κομπανί και Φερνάντο, λείπουν και κάποιοι μακροχρόνιοι.

Πρόταση στοίχημα: Η Πάλας δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο δείχνουν οι αποδόσεις της. Η Σίτι δεν έβγαζε μάτια, αλλά δεν υπάρχει περιθώριο να μείνει πίσω στα ψηλά. Αμυντικά όμως δεν βγάζει συνοχή και πιθανόν να περάσει δύσκολες στιγμές, κρατάμε σαν προγνωστικό το αμφίσκορο.

Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ:

Αν και ήταν αρκετά καλή η Σάουθαμπτον, έχασε με 2-1 εκτός έδρας από τη Χαλ, αυτή ήταν η 2η σερί ήττα της και το 3ο σερί ματς που δεν κερδίζει, αμυντικά θέλει δουλειά. Στην έδρα της έχει κερδίσει μόνο τα 2 από τα 5 παιχνίδια της, απέχει 3 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Φόρστερ και ο μεσοεπιθετικός Τάντιτς, όπως επίσης ο δεξιός μπακ Σοάρες, ο αριστερός μπακ Τάργκετ και ο επιθετικός Λονγκ.

Το τρένο της Λίβερπουλ σφύριξε και πάλι, διέλυσε εντός έδρας με 6-1 τη Γουότφορντ και πέτυχε έτσι την 3η σερί νίκη της, έχει ξεχάσει πότε έασε τη μοναδική φορά φέτος. Εκτός έδρας έχει κερδίσει τα 4 από τα 6 παιχνίδια της, είναι στο +1 στην κορυφή από την 2η Τσέλσι.

Πρόταση στοίχημα: Η Σάουθαμπτον στην καλή της μέρα μπορεί να κοντράρει όλες τις ομάδες στην Αγγλία. Η Λίβερπουλ θα δούμε πως θα επηρεαστεί από τη διακοπή, αλλά όπως και να είναι έχει φρεσκάδα και μεγάλη ποιότητα επιθετικά, κρατάμε σαν πρόβλεψη το over.

Πηγή: stixima