Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Προγνωστικά Γαλλικού Πρωταθλήματος 30/11/2016


Γκινγκάμπ-Νις:

Ούτε με την Καέν εκτός έδρας ήταν καλή η Γκινγκάμπ, πήρε όμως το εκτός έδρας 1-1 και αυτή ήταν η 3η σερί ισοπαλία της, έχει ξεχάσει πότε έχασε τελευταία φορά, επιθετικά σκοράρει εύκολα. Αήττητη ακόμη εντός έδρας με 4 νίκες σε 6 αγώνες, απέχει ένα βαθμό από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Παίζουν ο δεξιός μπακ Ικοκό και ο μέσος Ντιντό.

Μέτρια παρουσία για τη Νις, κόλλησε εντός έδρας 1-1 με την Μπαστιά, τουλάχιστον παρέμεινε για 2ο σερί αγώνα αήττητη. Εκτός έδρας έχει κερδίσει τα 4 από τα 6 παιχνίδια της, πάντα στην κορυφή, αλλά είδε Μονακό και Παρί να πλησιάζουν στον πόντο.

Λείπουν ο στόπερ Μπέις και ο Μπαλοτέλι.

Πρόταση στοίχημα: Αν και εκπλήσσουν φέτος καμία από τις δύο δεν είναι καλή κατάσταση τώρα. Η Γκινγκάμπ είναι σκληρή στην έδρα της και σφικτή, ενώ και η Νις τελευταία έχει δεθεί περισσότερο ανασταλτικά. Θα δούμε κλειστό ματς, κρατάμε σαν προγνωστικό το under.

Μπαστιά-Μπορντό:

Σε ρόλο κομπάρσου αλλά κατάφερε να πάρει το εκτός έδρας 1-1 από τη Νις, δεν έχει κερδίσει στα 7 τελευταία παιχνίδια της, αυτή ήταν η 2η σερί ισοπαλία της. Στην έδρα της έχει μοιρασμένο ρεκόρ με 2-3-2, οριακά και στην ισοβαθμία είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Απόντες ο στόπερ Σκιλατσί και ο επιθετικός Κριβελί.

Ξανά προβληματική η Μπορντό κέρδισε από του πουθενά με ανατροπή στο τέλος εντός έδρας με 3-2 την Ντιζόν, αλλά έμεινε για ακόμη ένα παιχνίδι αήττητη. Εκτός έδρας έχει και αυτή μοιρασμένο ρεκόρ με 2-3-2, απέχει μόλις ένα βαθμό από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Απών ο τερματοφύλακας Καρασό.

Πρόταση στοίχημα: Σπουδαία βαθμό πήρε η Μπαστιά στην έδρα της Νις, παρά το γεγονός ότι κουβαλάει κούραση, στην έδρα της είναι δυνατή. Ψυχολογία πήρε και η Μπορντό που κυνηγάει Ευρώπη, μετά την ανατροπή με την Ντιζόν, και πάει για τρίποντο και σήμερα. Κρατάμε σαν πρόβλεψη το αμφίσκορο.

Πηγή: Stixima