Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Προγνωστικά Champions League 2/11/2016

Κοπεγχάγη-Λέστερ:
Αρκετά καλή στην Αγγλία η Κοπεγχάγη όμως δεν είχε ουσία στο παιχνίδια της και έχασε με 1-0 από τη Λέστερ, ισοβαθμεί πλέον στην 2η θέση με την Πόρτο. Περίπατο κάνει στη Δανία, κέρδισε εκτός έδρας με 3-1 τη Μίντιλαντ και έχει πάρει μεγάλη διαφορά στην κορυφή.
Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.
Κράτησε την ουσία στο παιχνίδι εντός έδρας κόντρα στην Κοπεγχάγη η Λέστερ και με το υπέρ της 1-0, πέτυχε το 3/3 στον όμιλο, με μηδέν παθητικό μάλιστα και βρίσκεται στο +5 από τους διώκτες της. Συμπαθητική εμφάνιση στο Λονδίνο πήρε το 1-1 από την Τότεναμ, αλλά παραμένει 5 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.
Αμφίβολος ο επιθετικός Σλιμανί.
Πρόταση στοίχημα: Πολύ δυνατή εντός η Κοπεγχάγη, θέλει τη νίκη, αφού και στο πρωτάθλημα της έχει καθαρίσει τον τίτλο από πολύ νωρίς. Η Λέστερ ουσιαστικά έχει περάσει, και κάνει συντήρηση αυτή την περίοδο στην Ευρώπη, αλλά αμυντικά παραμένει σταθερή. Δεν περιμένουμε να ρισκάρουν, κρατάμε σαν πρόβλεψη το no goal. 
Πόρτο-Κλαμπ Μπριζ:
Ήταν καλύτερη στο Βέλγιο από την Μπριζ η Πόρτο και κέρδισε με ανατροπή στο τέλος με 2-1, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη, ισοβαθμεί στην 2η θέση με την Κοπεγχάγη, έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της. Απρόσμενη γκέλα στο πρωτάθλημα, έμεινε στο 0-0 με τη Σετουμπάλ, εκτός έδρας, απέχει5 βαθμούς από την κορυφή.
Χωρίς απουσίες.
Αν και προηγήθηκε στην έδρα της η Μπρίζ, έχασε τελικά στο τέλος με πέναλτι από την Πόρτο με 1-2, έμεινε στον πάτο του ομίλου χωρίς βαθμούς και δύσκολα θα διεκδικήσει έστω και την 3η θέση. Στο πρωτάθλημα ακόμη προσπαθεί να κρατηθεί κοντά στην κορυφή, έφερε 0-0 εκτός έδρας με την πρωτοπόρο Ζούλτε Βάρεγκεμ.
Τιμωρημένος ο στόπερ Σίμονς, λείπουν οι αμυντικοί Ένχελς, Ντε Μποκ και ο μεσοεπιθετικός Ραφαέλοφ. Αμφίβολος ο στόπερ Πούλεν, παίζει ο εξτρέμ Ισκιέρδο. Κανονικά ο τερματοφύλακας Μπρουζές, ο στόπερ Μέχελε και ο επιθετικός Γουέσλεϊ.
Πρόταση στοίχημα: Αφεντικό του αγώνα σίγουρα οι Πορτογάλοι που έδειξαν ανώτεροι στο Βέλγιο. Βέβαια δεν είναι και σε φόρμα ιδιαίτερα και θα αρκεστούν σε μια νίκη. Η Μπριζ θα παίξει για αποτέλεσμα, αλλά θα προσέξει να μην ανοίξει ο ρυθμός, κρατάμε σαν προγνωστικό τα 2-3 τέρματα.