Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 23/11/2016


Η πέμπτη αγωνιστική του Champions League, περιλαμβάνει ένα δυνατό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα κοντραριστούν για να πάρουν την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Ο λόγος γίνεται για την Άρσεναλ και την Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίες θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Τετάρτη (23/11) στο «Emirates Stadium».

Η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος των αγωνιστικών όσον αφορά τους ομίλους. Έπειτα οι ομάδες που θα προκριθούν θα αγωνιστούν μεταξύ τους για τη φάση των «16» για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Πριν γίνουν όμως όλα αυτά θα πρέπει πρώτα να τελειώσουν οι επόμενες δύο αγωνιστικές των ομίλων.

Πλέον βρισκόμαστε στην τέταρτη και πάμε για την πέμπτη αγωνιστική. Σ’ αυτή η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, η Άρσεναλ είναι το φαβορί και η Παρί το αουτσάιντερ της αναμέτρησης.

Η Άρσεναλ για μια ακόμα χρονιά κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού. Οι «κανονιέρηδες» έχουν προκριθεί και μαθηματικά στους «16» του Champions League και ο μόνος στόχος που θα κυνηγήσουν τώρα είναι η πρωτιά στον όμιλο. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, καθώς απέναντι τους είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, όμως η Άρσεναλ έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει....Πηγή: Pame stoixima