Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 7/10/2016


Βέλγιο-Βοσνία:

Εύκολο πέρασμα από την Κύπρο για το Βέλγιο που κέρδισε εύκολα με 3-0 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Δίνει το πρώτο εξάποντο του ομίλου θέλοντας να δείξει ότι είναι το αφεντικό του ομίλου.

Απόντες οι στόπερ Βερμάλεν, Κομπανί και ο Ντε Μπρούιν.

Διέλυσε εύκολα και λογικά την Εσθονία με 5-0  η Βοσνία, αυτή ήταν η 2η σερί νίκη του και το 3ο σερί παιχνίδι που δεν χάνει, επιθετικά σκοράρει εύκολα. Θέλει να διεκδικήσει στα ίσα την πρόκριση από τον όμιλο, θα παίξει σήμερα και για δύο αποτελέσματα.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Πρόταση στοίχημα: Το Βέλγιο σίγουρα είναι πιο πλήρης και καλή ομάδα από τη Βοσνία και έχει τον πρώτο λόγο. Η βαλκανική ομάδα πολλές φορές παρουσιάζεται αφελής στους αγώνες της εκτός έδρας και δεν είναι σίγουρα ότι θα ανταποκριθεί σε μια δύσκολη έδρα, θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη το no goal.

Ολλανδία-Λευκορωσία:

Αρκετά θετική εμφάνιση για την Ολλανδία, που στάθηκε όρθια 1-1 στην έδρα της Σουηδίας, αλλά έμεινε για 2ο σερί αγώνα χωρίς νίκη, επιθετικά σκοράρει εύκολα. Δεν είναι εύκολος ο όμιλος και πρέπει να πάρει τέτοια παιχνίδια αν θέλει να προκριθεί στην τελική φάση.

Μάλλον εκτός ο Ρόμπεν, απόντες και ο εξτρέμ Μπέρκγχαους και ο επιθετικός Λιουκ Ντε Γιονγκ.

Εξαιρετικό στήσιμο για τη Λευκορωσία σταμάτησε εντός έδρας στο 0-0 την Γαλλία και έμεινε για 3ο σερί παιχνίδι συνολικά αήττητη και για 2ο σερί χωρίς να δεχθεί γκολ. Έδειξε ότι δε θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανένα, αλλά θα πρέπει να κάνει και άλλες υπερβάσεις.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Πρόταση στοίχημα: Η Ολλανδία σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη μετά μάλιστα και το αποτέλεσμα ψυχολογίας στη Σουηδία. Η φιλοξενούμενη όμως δε θα πέσει αμαχητί όπως έδειξε και με τη Γαλλία, βλέπουμε όμως γκολ εδώ, κρατάμε σαν προγνωστικό τα 2-3 τέρματα.

Πηγή: Stoixima prognostika