Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2018


Ισλανδία-Φιλανδία:

Καλή η εικόνα της Ισλανδίας στην Ουκρανία, κατάφερε να πάρει το 1-1 εκτός έδρας, έμεινε όμως για 2ο σερί αγώνα χωρίς νίκη, έρχεται από μεγάλο σερί με αμφίσκορα. Μετά την πρώτη αγωνιστική που όλοι ήρθαν ισόπαλοι, σημαντικό είναι να πάρει την εντός έδρας νίκη.

Απών ο επιθετικός Σίγκθορσον.

Δεν μπόρεσε μετά από μέτρια εικόνα η Φιλανδία να κερδίσει το Κόσοβο, έμεινε στο 1-1, και παρέμεινε για άλλο ένα παιχνίδι χωρίς νίκη, αμυντικά έχει αρκετά προβλήματα. Σε ένα δύσκολο όμιλο, θα πρέπει να πάρει και εκτός αποτελέσματα, για να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Απόντες ο μπακ Ούρονεν και ο επιθετικός Πογιάνπαλο.

Πρόταση στοίχημα: H Ισλανδία σίγουρα είναι καλύτερη σαν σύνολο αλλά δεν δικαιολογεί τόσο μικρές αποδόσεις. Η Φιλανδία δεν θα είναι εύκολη λεία, και θα το παλέψει, μπορεί να σκοράρει, θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη το αμφίσκορο.

Ιταλία-Ισπανία:

Πειστική εμφάνιση για την Ιταλία, κέρδισε στην πρεμιέρα με 3-1 εκτός έδρας το Ισραήλ και επέστρεψε έτσι στις επιτυχίες, επιθετικά σκοράρει πλέον εύκολα. Πρώτο εξάποντο για την πρωτιά στον όμιλο, θυμίζουμε είχε αποκλείσει την Ισπανία στο Euro με 2-0 στα νοκ άουτ.

Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Σάκος του μποξ το Λιχτενστάιν για τη Ισπανία που το διέλυσε με 8-0, μπήκε με το δεξί στον όμιλο, και έκανε 2 τις σερί νίκες της με μηδέν παθητικό μάλιστα. Πάει τώρα στην Ισπανία για να πάρει ρεβάνς μετά το ματς στη Γαλλία, της κάνει και η ισοπαλία.

Επιστρέφουν από τιμωρία οι Ίσκο και Ινιέστα.

Πρόταση στοίχημα: Πρόωρο ντέρμπι κορυφής σήμερα με τους Ιταλούς να έχουν πάρει τον αέρα των Ιβήρων και εντός έδρας είναι πάντα πολύ ισχυροί. Κλειστό ματς περιμένουμε και πως δε θα ανοίξει, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό το no goal.

Πηγή: Προγνωστικά στοίχημα