Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 11/10/2016


Γερμανία-Βόρεια Ιρλανδία:

Στο ρελαντί αλλά με καλή εμφάνιση η Γερμανία κέρδισε καθαρά με 3-0 την Τσεχία και πέτυχε έτσι συνολικά την 3η σερί νίκη της, όλες με μηδέν παθητικό. Προφανώς στην κορυφή με το 2/2 μέχρι τώρα, έχει απρόσμενα συγκάτοικο το Αζερμπαϊτζάν.

Απόντες οι Γκόμες, Ρόις, Σούρλε.

Δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα η Βόρεια Ιρλανδία και κέρδισε με 4-0 το Σαν Μαρίνο, μένοντας για 2ο σερί αγώνα αήττητη και χωρίς να δεχθεί γκολ. Έχει μαζέψει 4 βαθμούς σε 2 αγώνες, απέχει δύο βαθμούς από το δίδυμο της κορυφής.

Απόντες ο στόπερ Κάθκαρτ και ο επιθετικός Μπόις.

Πρόταση στοίχημα: Η Γερμανία είναι σε καλή κατάσταση, είναι πολύ σοβαρή αμυντικά, αλλά δεν είναι σε περίοδο που πετάει πεντάρες και εξάρες. Η Βόρεια Ιρλανδία βασίζεται στην καλή άμυνα της και πάει σήμερα για μάχη. Θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό το under.

Καζακστάν-Ρουμανία:

Δεν ήταν τόσο κακή για να χάσει με 5-0 από το Μαυροβούνιο εκτός έδρας το Καζακστάν, αλλά συμπλήρωσε έτσι 3 σερί παιχνίδια συνολικά χωρίς νίκη. Στην προτελευταία θέση του ομίλου με ένα βαθμό, απέχει 3 από την 2η θέση.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Πολύ εύκολο πέρασμα για τη Ρουμανία με 5-0 από την Αρμενία, έμεινε έτσι αήττητη σε 2 αγώνες στον όμιλο. Θα δώσει μεγάλη μάχη στο γκρουπ, ισοβαθμεί στην κορυφή με Πολωνία και Μαυροβούνιο στους 4 βαθμούς.

Επίσης χωρίς προβλήματα.

Πρόταση στοίχημα: Το Καζακστάν δεν είναι τόσο κακή ομάδα και σίγουρα θα δυσκολέψει τους Ρουμάνους. Οι τελευταίοι έχουν σίγουρα τον πρώτο λόγο, αλλά και αυτοί θα είναι προσεκτικοί αμυντικά, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό το no goal.

Πηγή: παμε στοιχημα σημερα