Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SUPERLEAGUE 15/10/2016


Παναιτωλικός-Κέρκυρα:

Μέτρια εμφάνιση για τον Παναιτωλικό, πήρε πάντως το 0-0 εκτός έδρας από τον Πλατανιά, και έμεινε για 3ο σερί αγώνα αήττητος και χωρίς να δεχθεί γκολ. Στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι του έφερε 0-0 με τον Παναθηναϊκό, απέχει 2 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Απόντες οι δεξιοί μπακ Μύγας, Κουτρουμάνος αλλά και ο Παπάζογλου.

Προβλημάτισε η Κέρκυρα και έχασε εντός έδρας με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννενα, αυτή ήταν η σερί ήττα του. Στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι της έχασε με 2-1 από τον Λεβαδειακό, απέχει ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.

Αμφίβολος ο Ντουάλα, μάλλον εκτός ο Γκόμες.

Πρόταση στοίχημα: Ιδιαίτερα σφικτός παρουσιάζει μέχρι τώρα ο Παναιτωλικός με πολύ σοβαρή άμυνα. Η Κέρκυρα έχει ανάγκη τους βαθμούς παντού, αλλά έχει θέμα με το γκολ. Όχι ότι οι Αγρινιώτες σκοράρουν πολύ, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό το no goal.

Πανιώνιος-Ολυμπιακός:

Πολύ καλός ο Πανιώνιος στο Καυτανζόγλειο κέρδισε με 2-1 τον Ηρακλή, και επέστρεψε έτσι στις επιτυχίες, έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του. Στην έδρα του έχει κερδίσει και έχει χάσει από μια φορά, ισοβαθμεί στην 2η θέση με τον Ολυμπιακό.

Παίζει ο Βλάχος, τιμωρημένος ο Μπεν.

Πολύ ανώτερος της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια με 3-0 στον Πειραιά κα επέστρεψε στις επιτυχίες. Εκτός έδρας μετράει μία νίκη και μια ήττα, θέλει να αφήσει πίσω του τον ισόβαθμό του σημερινό αντίπαλο.

Μάλλον εκτός οι Φορτούνης Ντε Λα Μπέγια, αμφίβολοι οι Ντα Κόστα, Καμπιάσο και Ρομάο.Εκτός οι Ομάρ, Μανιάτης, παίζουν οι Ρέτσος και Μποτία.

Πρόταση στοίχημα: Ο Πανιώνιος θα παίξει σήμερα με συνταγή εκτός έδρας, κάτι που δείχνει πως τον βολεύεται περισσότερο. Δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα στον Ολυμπιακό με την τριάρα στην ΑΕΚ και οι αποδόσεις του διπλού είναι για γέλια. Θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη τα 1Χ.

Πηγή: παμε στοιχημα