Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SERIE A 16/10/2016


Ίντερ-Κάλιαρι:

Μέτρια και πάλι η Ίντερ έχασε μάλλον δίκαια με 2-1 εκτός έδρας από τη Ρόμα και έμεινε για 2ο σερί αγώνα χωρίς νίκη, σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της τελευταία. Στην έδρα της είναι αήττητη αλλά με 2 ισοπαλίες σε 3 αγώνες, απέχει 2 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Ο μέσος Φελίπε Μέλο είναι αμφίβολος.

Δυσκολεύτηκε πολύ αλλά τελικά κέρδισε με 2-1 η Κάλιαρι την Κροτόνε και πέτυχε έτσι την 2η σερί νίκη της. Εκτός έδρας πάντως μετράει 3/3 ήττες, απέχει 3 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Μάλλον εκτός ο τερματοφύλακας Στοράρι, σίγουρα ο στόπερ Καπουάνο, οι μέσοι Ζοάο Πέδρο, Ιονίτα και ο εξτρέμ Φαρίας.

Πρόταση στοίχημα: Η Ίντερ δεν είναι καθόλου της εμπιστοσύνης μας, αλλά στο Μιλάνο πρέπει να παίρνει τέτοια ματς. Η Κάλιαρι παίζει ανοικτά και είναι πιθανό να δούμε καλό ματς. Θα είμαστε όμως επιφυλακτικοί και θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη τα 2-3 τέρματα.

Λάτσιο-Μπολόνια:

Εμφατική παρουσία για τη Λάτσιο, κέρδισε με 3-0 εκτός έδρας την Ουντινέζε και πέτυχε έτσι την 2η σερί νίκη της και μάλιστα με μηδέν παθητικό. Στη Ρώμη μετράει 2 νίκες και μια ήττα θέλει με νίκη σήμερα να ανέβει στην 3η θέση.

Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Μαρκέτι και ο μπακ Μπάστα, λείπουν ο στόπερ Μπάστος, ο μπακ Λουκάκου και ο μέσος Μπίγλια.

Πολύ νωχελική η Μπολόνια και το πλήρωσε με ήττα 1-0 από την Τζένοα, μένοντας έτσι για 2ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Εκτός έδρας έχει πάρει μόλις ένα βαθμό σε 3 αγώνες, απέχει 3 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Ο στόπερ Γκασταλντέλο και ο μέσος Τζεμαϊλί είναι τιμωρημένοι, απόντες ο τερματοφύλακας Μιράντε και ο επιθετικός Ντέστρο, αμφίβολος ο Τοροσίδης.

Πρόταση στοίχημα: Μάλλον την έκοψε η διακοπή την Λάτσιο που έδειχνε να ανέβαινε. Είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα από την Μπολόνια που και απουσίες έχει, αλλά δεν μπορεί εκτός έδρας, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό τα 2-3 τέρματα.

Πηγή: opap live score