Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 18/10/2016


Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σεβίλλη:

Υποτάχθηκε πολύ εύκολα στην ανωτερότητα της Γιουβέντους η Ντιναμό, έχασε στο Ζάγκρεμπ με 4-0 και έμεινε χωρίς βαθμό, αλλά και γκολ στον όμιλο. Στο πρωτάθλημα κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας την Μπέλουπο και είναι στην 2η θέση, 6 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Καλύτερη σαφώς από τη Λυών η Σεβίλλη κέρδισε με 1-0 και έμεινε αήττητη και στην κορυφή του ομίλου μαζί με τη Γιουβέντους στους 4 βαθμούς. Επιτέλους διπλό στην Ισπανία στο 3-2 επί της Λεγανές, παραμένει στην 3η θέση, ένα βαθμό μακριά από την κορυφή.

Ανέτοιμος ο μέσος Καρίσο, παίζουν ο τερματοφύλακας Σιρίγκου, ο στόπερ Ραμί και ο μέσος Κιγιοτάκε.

Πρόταση στοίχημα: Οι Κροάτες είναι ο αδύναμος κρίκος του ομίλου, αλλά τουλάχιστον στο Ζάγκρεμπ θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στους Ισπανούς. Με ψυχολογία από το διπλό στη Μαδρίτη η Σεβίλλη, αλλά και καλή άμυνα γενικά, δεν νομίζουμε ότι θα ανοίξει πολύ το ματς, κρατάμε σαν προγνωστικό το under.

Λυών-Γιουβέντους:

Δεν μπόρεσε να δείξει κάτι ιδιαίτερο η Λυών στη Σεβίλλη και έχασε με 1-0, γνώρισε  την πρώτη της ήττα, είναι στην 3η θέση ένα βαθμό λιγότερο από Ισπανούς και Γιουβέντους. Στο πρωτάθλημα, έχασε με 2-0 από τη Νις εκτός έδρας, και απέχει 4 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Απόντες ο μπακ Ζαλέ, ο μέσος Γκρενιέ, ενώ τιμωρημένος είναι ο επιθετικός Καλουλού.

Εύκολο έργο για τη Γιουβέντους στην Κροατία, κέρδισε με 4-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έπιασε κορυφή μαζί με τη Σεβίλλη στους 4 βαθμούς, δεν έχει δεχθεί γκολ ακόμη στον όμιλο. Στην Ιταλία κέρδισε με ανατροπή 2-1 στο Τορίνο την Ουντινέζε και έχει πάρει αέρα 5 βαθμών στην κορυφή.

Απόντες ο στόπερ Ρουγκάνι, ο μέσος Ασαμόα και ο επιθετικός Πιάτσα, αμφίβολος ο στόπερ Κιελίνι.

Πρόταση στοίχημα: Δεν είναι σε καλό φεγγάρι η Λυών και γενικά δε δείχνει ότι μπορεί να κυνηγήσει Γιουβέντους και Σεβίλλη. Οι Ιταλοί αμυντικά είναι δύναμη και θα θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα στη Γαλλία σβηστά, κρατάμε σαν πρόβλεψη το no goal.

Πηγή: Προγνωστικά ποδοσφαίρου