Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BUNDESLIGA 29/10/2016


Μάιντς-Ίνγκολσταντ:

Μετά από καιρό ήταν πραγματική κακή η Μάιντς και έχασε πολύ εύκολα εκτός έδρας με 3-0 από τη Σάλκε, επιστρέφοντας έτσι στα αρνητικά αποτελέσματα. Απολύτως ισορροπημένο το εντός έδρας ρεκόρ της με 1-1-1, απέχει μόλις 3 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Ο μέσος Κλέμενς, ο επιθετικός Μούτο και κάποιοι μακροχρόνιοι είναι απόντες. Ο Φράι είναι αμφίβολος, επιστρέφει από τιμωρία ο Χοσέ Ροντρίγκεθ.

Τρομερή εμφάνιση για την Ίνγκολσταν, λίγο έλειψε να κερδίσει την Ντόρτμουν εντός έδρας, τελικά ισοφαρίστηκε στο τέλος σε 3-3, έμεινε έτσι χωρίς νίκη ακόμη φέτος, αμυντικά έχει τεράστια προβλήματα. Εκτός έδρας έχει πάρει μόλις ένα βαθμό σε 4 αγώνες, είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, απέχει 5 βαθμούς από τη σωτηρία.

Αμφίβολος ο μέσος Μοράλες.

Πρόταση στοίχημα: Σκασμένη δείχνει η Μάιντς από τα συνεχή παιχνίδια και το μικρό ρόστερ, όμως στην έδρα της είναι παραγωγική. Η Ίνγκολσταν γυροφέρνει την πρώτη της νίκη με καλές εμφανίσεις, αλλά αμυντικά πραγματικά νοσεί. Κρατάμε σαν πρόβλεψη το over.

Ντάρμσταντ-Λειψία:

Μετά από καιρό ήταν πολύ καλή η Ντάρμσταντ και κέρδισε εντός έδρας με 3-1 τη Βόλφσμπουργκ, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα, αμυντικά όμως πρέπει να βελτιωθεί. Αήττητη πάντως στην έδρα της με 8 βαθμούς σε 4 αγώνες, απέχει 2 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της η Λειψία, κέρδισε εντός έδρας και τη Βέρντερ με 3-1 και πέτυχε έτσι την 3η σερί νίκη της, επιθετικά σκοράρει συνεχώς, παραμένει αήττητη ακόμη φέτος. Αήττητη φυσικά και εκτός έδρας με 8 βαθμούς σε 4 αγώνες, είναι 2η και στο +1 από την 3η Χέρτα.

Λείπουν ο μπακ Κλόστερμαν και ο εξτρέμ Ζάμπιτσερ.

Πρόταση στοίχημα: Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η Ντάρμσταντ έχει δείξει ότι εντός έδρας είναι σκληρό καρύδι και παραμένει αήττητη. Κόντρα στην αήττητη όμως Λειψία τα πράγματα δε θα είναι τόσο εύκολα, αλλά οι νεοφώτιστοι επιτρέπουν φάσεις στους αντιπάλους τους. Θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό το αμφίσκορο.

Πηγή: pame stoixima