Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Με στόχο να συνεχίσει τις νίκες ο Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Τρίτη (25/10) και Πέμπτη (27/10) θα δώσει δύο παιχνίδια για την Euroleague. Αρχικά στο ΣΕΦ με την Αρμάνι Μιλάνο και έπειτα στη «Fernando Buesa Arena» με την Μπασκονία. Στόχος της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι να πάρει τις νίκες σ’ αυτά τα δύο ματς και ουσιαστικά να συνεχίσει το αήττητο σερί της.

Η νέα Euroleague συνεχίζεται και πλέον αυτή την εβδομάδα οι ομάδες της θα δώσουν δύο παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα. Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, φέτος τα πράγματα στη διοργάνωση έχουν αλλάξει αρκετά και έχουν γίνει πολύ πιο απαιτητικά. Οι ομάδες θα έχουν να δώσουν πολλούς περισσότερους αγώνες, ενώ παράλληλα και το επίπεδο έχει ανέβει αρκετά. Έτσι, λοιπόν, ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια αυτή την εβδομάδα. Αρχικά το πρώτο είναι με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ και έπειτα το δεύτερο με την Μπασκονία στη «Fernando Buesa Arena». Από τους αντιπάλους της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, το συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε είναι ότι τα παιχνίδια μόνο εύκολα δεν είναι και σίγουρα κρύβουν ορισμένες παγίδες. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στο πρώτο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ενώ στο δεύτερο είναι με ελάχιστη διαφορά το αουτσάιντερ.

Αγωνιστικά οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν σε καλή κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μπορεί η Euroleague για εκείνους να μην ξεκίνησε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς η ομάδα ηττήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Ολυμπιακός βρήκε τα πατήματά του και προχωράει ακάθεκτος. Αρχικά η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα και έπειτα στο ίδιο γήπεδο η νίκη επί της Αναντολού Εφές με πολύ καλές εμφανίσεις και στα δύο παιχνίδια, ήταν ένα μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός φέτος έχει....Πηγή: stoixima prognostika