Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SUPERLEAGUE 25/9/2016


ΠΑΟΚ-Ξάνθη:

Νέα πολύ εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα και πέτυχε το 2/2 και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Ισοβαθμεί με άλλες 3 ομάδες στην 6η θέση, στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι κέρδισε με τον Παναιτωλικό.

Ο Κρέσπο είναι αμφίβολος, επιστρέφει από τιμωρία ο Λέοβατς.

Δεν μπόρεσε να μπει στο ματς με τον Πανιώνιο η Ξάνθη, και έχασε με 2-0, κάνοντας έτσι το 2/2 σε ήττες. Μαζί με άλλες 4 ομάδες δεν έχει πάρει ακόμη βαθμό, στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι της έχασε με 4-1 από την ΑΕΚ.

Παίζει ο Γουάλας, λείπει ο Μπαξεβανίδης, διαθέσιμος και ο Γιουνές.

Πρόταση στοίχημα: Ο ΠΑΟΚ παίζει δυνατά στα παιχνίδια του και μετά κάνει συντήρηση δυνάμεων. Έχει και το παιχνίδι στην Τσεχία να σκέφτεται, η Ξάνθη δεν είναι για πολλά μέχρι τώρα, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό τα 2-3 τέρματα.

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης:

Πολύ μέτριος στο Περιστέρι ο Ατρόμητος και έχασε εντός έδρας με 2-0 από τον Παναιτωλικό, μετράει 2/2 ήττες, χωρίς ακόμη να σκοράρει. Αυτό είναι το δυνατό σερί παιχνίδι εντός έδρας, μαζί με άλλες 4 ομάδες είναι στον πάτο της βαθμολογίας.

Παίζει ο Φυτανίδης.

Δεν μπόρεσε να κοντράρει τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη ο Αστέρας και έχασε δίκαια με 2-1, μετράει και αυτός 2/2 ήττες φέτος. Ισοβαθμεί με τον σημερινό του αντίπαλο χωρίς βαθμό, στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι του έχασε με 3-1 από τον Πανιώνιο.

Ο Μπέρτος είναι τιμωρημένος, απόντες οι Δημούτσος, Τριανταφυλλοπουλος και Τσάβες.

Πρόταση στοίχημα: Τουλάχιστον σε κρίση οι δύο ομάδες που μετράνε αμφότερες δύο ήττες και ψάχνουν αντίδραση. Οι άμυνες τους είναι προβληματικές και πιθανόν να εκτεθούν και σήμερα, κρατάμε σαν πρόβλεψη το over.

Πηγή: Prognostika pame stoixima