Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SUPERLEAGUE 18/9/2016


Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα:

Αέρας πέρασε από τη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός, κερδίζοντας εύκολα με 3-0 την τοπική ομάδα. Την Πέμπτη όμως υπέστη οδυνηρή ήττα στη Λεωφόρο από τον Άγιαξ με 1-2 στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Παίζουν οι Μολέδο, Κοτσόλης, Λεντέσμα, αμφίβολος ο Ιμπάρμπο. Απόντες οι Τελάντερ και Μπουμάλ.

Σούπερ εμφάνιση για τον ΠΑΣ που διέλυσε στα Γιάννενα τον Ατρόμητο με 3-0 και μπήκε στη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Άφησε την κατοχή μπάλας στον αντίπαλο και τον χτύπησε με αντεπιθέσεις φαρμάκι που έφεραν και τα γκολ.

Τιμωρημένος ο Λίλα, αμφίβολοι οι Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς.

Πρόταση στοίχημα: Άγνωστο πόσο θα επηρεαστεί από τον Άγιαξ ο Παναθηναϊκός που πάντως έχει ποιότητα φέτος και βάθος ρόστερ. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος όμως ο ΠΑΣ που θα παίξει το παιχνίδι του. Δεν μπλέκουμε με σημεία, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό τα 2-3 τέρματα.

Ηρακλής-Ολυμπιακός:

Σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν καλός ο Ηρακλής κατάφερε να φύγει από τη Λάρισα με το 2-2 στην πρεμιέρα. Πιέστηκε από τον αντίπαλο του σε αρκετές φάσεις, ενώ επιθετικά δεν μπορούσε να συνδυαστεί όπως θα ήθελε.

Απόντες οι Μοντέιρο, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Στάμου.

Καταιγιστικός στην πρεμιέρα στον Πειραιά ο Ολυμπιακός διέλυσε με 6-1 την Βέροια. Σπουδαία νίκη και στην Ευρώπη με το ισχνό μεν αλλά πολύτιμο 1-0 στην Ελβετία επί της Γιουνγκ Μπόις.

Λείπουν οι Μπουχαλάκης, Μανιάτης, Σιόβας και Ομάρ.

Πρόταση στοίχημα: Ο Ηρακλής παίζει διαφορετικά στη Θεσσαλονίκη και μπορεί να κάνει ζημιές. Σκοράρει εύκολα ο Ολυμπιακός αλλά αμυντικά έχει τα θεματάκια του. Βλέπουμε να ανοίγει το σκορ, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό το over 3,5.

Πηγή: Pame stoixima