Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018


Φιλανδία-Κόσοβο:

Στάθηκε καλά η Φιλανδία στο φιλικό κόντρα στη Γερμανία και έχασε με 2-0, αυτή ήταν η 2η σερί ήττα της, χωρίς να σκοράρει μάλιστα, αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τελευταία 7 ματς της, έχοντας αμυντικά προβλήματα. Δεν έχει κάποιο μεγαθήριο ο όμιλος της και μπορεί σίγουρα να είναι ανταγωνιστική.

Διαθέσιμος ο μέσος Ερεμένκο, απόντες ο μπακ Αρκίβουο και ο μέσος Σπαρβ.

Τελευταία εμφάνιση για το Κόσοβο η νίκη επί των Νήσως Φερόες με 2-0, έμεινε έτσι για 4ο σερί αγώνα αήττητη, επιθετικά σκοράρει εύκολα. Μεγάλη πρόκληση η πρώτη του συμμετοχή σε επίσημες διοργανώσεις.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Πρόταση στοίχημα: Δεν είναι ομάδα που σκοράρει πολύ η Φιλανδία και το Κόσοβο στην παρθενική του εμφάνιση θα θέλει να είναι ανταγωνιστικό ειδικά αν εμφανιστεί πλήρης. Θα παίξει προσεκτικά, κρατάμε σαν προγνωστικό το under.

Κροατία-Τουρκία:

Αποκλείστηκε άδοξα στη φάση των 16 στην παράταση από την πρωταθλήτρια Ευρώπης η Κροατία, μετά από ένα πολύ καλό όμιλο στο Euro. Τρέχει ένα μεγάλο αήττητο σερί, θα παίξει χωρίς φιλάθλους, λόγω τιμωρίας για ρατσιστική συμπεριφορά.

Μάλλον παίζουν ο τερματοφύλακας Σούμπασιτς, ο στόπερ Γεβντάι και ο μπακ Πίβαριτς.

Έδωσε φιλικό αγώνα με την Ρωσία και έμεινε στο 0-0 η Τουρκία, μένοντας δύο συνολικά παιχνίδια αήττητη και χωρίς να δεχθεί γκολ. Πρέπει να είναι σοβαρή για να διεκδικήσει την πρόκριση.

Λείπει ο Αρντά, πολλά τα νέα πρόσωπα στην αποστολή.

Πρόταση στοίχημα: Οι Κροάτες είναι πολύ ποιοτική ομάδα αλλά δε σκοτώνουν τον αντίπαλο τους. Οι Τούρκοι έχουν νέο πρόσωπο σαν εθνική και θα μπουν με σφικτή διάταξη για να πάρουν αποτέλεσμα, κρατάμε σαν πρόβλεψη το under.

Πηγή: protaseis gia stoixima