Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018


Δανία-Αρμενία:

Τελευταίο παιχνίδι της Δανίας η νίκη επί του Λιχτενστάιν με 5-0, αυτή ήταν η 2η σερί νίκη της, και το 3ο σερί ματς που είναι αήττητη. Νέα σελίδα για την ομάδα μετά την φυγή του Μόρτεν Όλσεν, στη θέση του ο Χαρέιντε.

Απόντες οι Μπρέιθγουεϊτ, Αντρέασεν και Κρον Ντέλι.

Σε φιλικό αγώνα την Τετάρτη η Αρμενία έχασε εύκολα με 3-0 εκτός έδρας από την Τσεχία. Στα προκριματικά του Euro δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μια φορά, μετρώντας μόλις 2 βαθμούς σε 8 αγώνες.

Αμφίβολος ο Μκιτάριαν.

Πρόταση στοίχημα: Η Δανία επί εποχής Χαρέιντε θέλει να ξεκινήσει με το δεξί και μπορεί να το πετύχει. Η Αρμενία δεν είναι για πέταμα και μπορεί να κάνει ζημιές σε εκτός έδρας ματς. Βλέπουμε να ανοίγει το ματς, κρατάμε σαν προγνωστικό το over.

Καζακστάν-Πολωνία:

Έπαιξε φιλικό αγώνα το Καζακστάν μεσοβδόμαδα και έχασε από το Κιργιστάν με 2-0, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα. Βρίσκεται στην υψηλότερη θέση στο ranking της FIFA, έχει και νέο προπονητή.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Έφτασε μια ανάσα από τα ημιτελικά του Euro η Πολωνία αλλά αποκλείστηκε τελικά στα πέναλτι από την Πορτογαλία. Το παιχνίδι και σήμερα αλλά και ο όμιλος γενικά είναι βατός για να πάρει την πρώτη θέση.

Διαθέσιμοι ο μπακ Ρίμπους και ο μέσος Βτσόλεκ.

Πρόταση στοίχημα: Εμφανής η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους Καζάκους πάντως να έχουν αμυντική φιλοσοφία για να κρατήσουν όσο μπορούν. Οι Πολωνοί μπορεί να εμφανιστούν ακόμη χαλαροί και να μην φορτσάρουν, κρατάμε σαν πρόβλεψη το under.

Πηγή: prognostika stoiximatos