Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BUNDESLIGA 17/9/2016


Αμβούργο-Λειψία:

Αν και προηγήθηκε το Αμβούργο στο Λεβερκούζεν έχασε τελικά με 3-1 και έμεινε ακόμη χωρίς νίκη φέτος, μετράει 2/2 αμφίσκορα. Στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι του έφερε 1-1 με την Ίνγκολσταντ, οριακά και σε ισοβαθμία είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Ο στόπερ Τζουρού και ο μέσος Γιουνγ επιστρέφουν, απών ο δεξιός μπακ Ντίκμαϊερ.

Τρομερή εμφάνιση για τη Λειψία, κέρδισε εντός έδρας με 1-0 την Ντόρτμουντ, παρέμεινε αήττητη μέχρι τώρα, έχει σκοράρει και στα 2 παιχνίδια της.
Ισοβαθμεί με άλλες δύο ομάδες στην 3η θέση, στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι της πήρε το 2-2 από τη Χόφενχαϊμ.

Απών ο δεξιός μπακ Κλόστερμαν.

Πρόταση στοίχημα: Χωρίς να είναι καλή και χωρίς ιδιαίτερο πλάνο το Αμβούργο έχει σκοράρει και στα δύο παιχνίδια του, και ενισχύεται και από την ισχυρή έδρα του. Η Λειψία είναι εξαιρετική μέχρι τώρα, και εκτός έδρας έβγαλε αρκετές φάσεις με τη Χόφενχαϊμ. Θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη το αμφίσκορο.

Μπάγερν-Ίνγκολσταντ:

Αφεντικό της συνάντησης με τη Σάλκε από την αρχή η Μπάγερν, κέρδισε στο τέλος με 2-0 εκτός έδρας, πέτυχε το 2/2 με μηδέν παθητικό. Μαζί με την Χέρτα στην κορυφή της βαθμολογίας, στο μοναδικό παιχνίδι εντός έδρας, κέρδισε στο Μόναχο με 6-0 τη Βέρντερ.

Παίζει ο Κομάν, αμφίβολος ο Χούμελς, εκτός οι Ρόμπεν, Μποάτενγκ.

Δεν μπόρεσε να κοντράρει τη Χέρτα εντός έδρας η Ίνγκολσταντ και έχασε καθαρά με 2-0, χωρίς νίκη ακόμη φέτος, δέχθηκε γκολ και στα δύο παιχνίδια της. Στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι της πήρε το 1-1 από το Αμβούργο, βρίσκεται στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Πρόταση στοίχημα: Η Μπάγερν πετάει από νίκη σε νίκη και δε δέχεται γκολ, δεν ξεκίνησε καλά η φιλοξενούμενη. Πάντως έχασε πέρσι δύο φορές δύσκολα στο Μόναχο και με το πούλμαν που θα στήσει και φέτος, έχει πιθανότητες να επαληθεύσει το under, που θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό.

Πηγή: stoixima opap