Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 28/8/2016


Ίντερ-Παλέρμο:

Απλά τραγική η Ίντερ στην πρεμιέρα έχασε καθαρά εκτός έδρας με 2-0 από την Κιέβο. Πρέπει να βελτιωθεί άμεσα, στηρίζεται στην έδρα της, πέρσι κέρδισε εκεί τα 13 από τα 19 παιχνίδια της.

Απών ο μπακ Ανσάλντι.

Έδειξε ότι δεν έχει πολλές δυνατότητες φέτος η Παλέρμο, και έχασε δίκαια στην έδρα της από τη Σασσουόλο με 1-0. Αν και αδύνατο πέρσι, έκανε αρκετές ζημιές, αφού δεν έχασε στα 9 από τα 19 παιχνίδια της.

Ο μπακ Ραϊκόβιτς είναι τιμωρημένος, απών ο μπακ Μοργκανέλα και ο επιθετικός Τραϊκόβσκι.

Πρόταση στοίχημα: Δεν βλεπόταν η Ίντερ στην πρεμιέρα και έχασε δίκαια όμως είναι άλλη ομάδα στο Μιλάνο. Ευτυχώς για αυτήν η Παλέρμο ήταν ακόμη χειρότερη, αλλά θα ταμπουρωθεί πίσω. Θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό το under.

Κάλιαρι-Ρόμα:

Δεν μπόρεσε να κοντράρει την Τζένοα εκτός έδρας η Κάλιαρι και έχασε δίκαια με 3-1 στην πρεμιέρα. Αν και προηγήθηκε στο 66΄ υποχώρησε στη συνέχεια και δέχθηκε 3 γκολ στο τέλος.

Απόντες ο μέσος Ντεσένα και ο επιθετικός Μελκιόρι, αμφίβολοι ο μέσος Ζοάο Πέδρο και ο εξτρέμ Φαρίας.

Χωρίς να βγάλει μάτια η Ρόμα αλλά με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να κερδίσει τελικά με 4-0 την Ουντινέζε. Παίζει πολύ καλά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, πέρσι έβγαλε 10 διπλά σε όλη τη σεζόν.

Μάλλον εκτός ο μπακ Φλορέντσι, απόντες ο Τοροσίδης, ο στόπερ Ρούντιγκερ και ο μπακ Μάριο Ρουί.

Πρόταση στοίχημα: Η Κάλιαρι μπορεί να επιτεθεί ικανοποιητικά και θα βγάλει πάθος στην έδρα της. Φωτιές επιθετικά βγάζει η Ρόμα, αλλά αμυντικά λόγω των πολλών νέων προσώπων, βγάζει αδυναμίες. Βλέπουμε να ανοίγει το ματς, κρατάμε σαν πρόβλεψη τα 4-6 τέρματα.

πηγή: live stoixima