Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ PREMIER LEAGUE 27/8/2016


Τότεναμ-Λίβερπουλ:

Πολύ καλή η Τότεναμ, κέρδισε δίκαια με 1-0 εντός έδρας την Κρίσταλ Πάλας και έμεινε αήττητη, σκοράροντας και στα 2 παιχνίδια της. Ισοβαθμεί στην 5η θέση με άλλες 2 ομάδες, θέλει να κάνει το 2/2 εντός έδρας.

Απών ο τερματοφύλακας Λιορίς, αμφίβολοι ο στόπερ Βίμερ και ο επιθετικός Σον, τιμωρημένος ο μέσος Ντεμπελέ.

Κάκιστη η Λίβερπουλ εκτός έδρας, έχασε καθαρά με 2-0 από την Μπένρνλι, έχει δεχθεί ήδη 5 γκολ σε 2 αγωνιστικές. Απέχει ένα βαθμό  από τις ευρωπαϊκές θέσεις, αυτό είναι το 3ο σερί εκτός έδρας παιχνίδι της.

Ο Τσάν είναι αμφίβολος, απόντες ο τερματοφύλακας Κάριους και οι Λούκας, Γκόμες.

Πρόταση στοίχημα: Πιο ομάδα δείχνει η Τότεναμ στο ξεκίνημα, αλλά η Λίβερπουλ είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Δεν νομίζουμε ότι θα δούμε τόσο ανοικτό παιχνίδι, οι ομάδες θα προσέξουν, κρατάμε σαν προγνωστικό το under.

Γουότφορντ-Άρσεναλ:

Αν και προηγούνταν μέχρι το 80΄ η Γουότφορντ επί της Τσέλσι, κατάφερε να χάσει τελικά με 1-2, να μείνει χωρίς νίκη, μετράει ήδη 2/2 αμφίσκορα. Ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αυτό είναι το 2ο σερί παιχνίδι στην έδρα της.

Αμφίβολοι ο μπακ Ντετζέ και ο εξτρέμ Σαξές.

Σχεδόν τίποτα για την Άρσεναλ εκτός έδρας με τη Λέστερ, το 0-0 που πήρε και πολύ ήταν, παραμένει χωρίς νίκη ακόμη. Δεύτερο λοιπόν σερί παιχνίδι στο δρόμο, ψάχνει απόψε την παρθενική της έδρα.

Απόντες οι στόπερ Μέρτεζακερ, Γκάμπριελ, ο μπακ Τζένκινσον, οι εξτρέμ Ιγουόμπι, Ράμσεϊ και ο Γουέλμπεκ.

Πρόταση στοίχημα: Αμφότερες χωρίς νίκη ακόμη όμως με την Άρσεναλ να μην έχει περιθώρια νέας γκέλας. Έχει όμως αμυντικά κενά, και η στιβαρή και σοβαρή Γουότφορντ μπορεί να σκοράρει και να ανοίξει το ματς, κρατάμε σαν πρόβλεψη το αμφίσκορο.

Πηγή: stoixima prognostika