Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 17/8/2016


Ντάνταλκ-Λέγκια Βαρσοβίας:

Έκανε την έκπληξη και με το 3-0 της Ιρλανδίας επί της Μπάτε Μπορίσοφ η Ντάνταλκ πέρασε στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Κέρδισε στο τελευταίο με 2-1 την Μπρέι στο πρωτάθλημα, είναι στην κορυφή στο +4 και με δύο αγώνες λιγότερους.

Απών ο τερματοφύλακας Γκάρτλαντ, παίζουν μάλλον ο μέσος Φιν και ο εξτρέμ ΜακΙλέινι.

Ζορίστηκε πολύ η Λέγκια να περάσει το εμπόδιο της Τρέντσιν, και αυτό χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα στην Σλοβακία υπέρ της. Τραγικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχασε με 1-0 από την Γκόρνικ Λέτζνα, μετά από 6 αγωνιστικές έχει μόλις 5 βαθμούς.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Πρόταση στοίχημα: Στα ουράνια η ψυχολογία της Ντάνταλκ που βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την απόλυτη υπέρβαση. Η Λέγκια είναι σίγουρα πολύ πιο ποιοτική και έμπειρη, αλλά απογοητεύει μέχρι τώρα. Θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη το 1Χ.

Λουντογκόρετς-Πλζεν:

Μετά από δύο ματσάρες με τον Ερυθρό Αστέρα που έληξαν αμφότερες με 2-2 η Λουντογκόρετς, πήρε την πρόκριση στην παράταση του Βελιγραδίου. Ήττα πάντως στο πρωτάθλημα, έχασε εκτός έδρας με 1-0 από τη Λέφσκι και έμεινε με τους 3 βαθμούς της πρεμιέρας.

Τιμωρημένος ο στόπερ Πλαστούν και ο εκτός ο μπακ Πρεπελίτα.

Πολύ οριακά και χάρη στο εκτός έδρας 1-1 με την Κάραμπαγκ στο φινάλε της ρεβάνς η Πλζεν πανηγύρισε την πρόκριση στα πλέι οφ. Πολύ καλή στο πρωτάθλημα κέρδισε εύκολα εκτός έδρας με 3-0 την Πρίμπραμ και ισοβαθμεί στην κορυφή με άλλες 3 ομάδες.

Πηγή: Stoixima prognostika