Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ 31/8/2016


Εσθονία-Μάλτα:

Τελευταία παρουσία για την Εσθονία η εύκολη ήττα με 7-0 από την Πορτογαλία εκτός έδρας, μετράει δύο σερί παιχνίδια χωρίς νίκη και χωρίς να σκοράρει. Ψάχνει στα προκριματικά μια καλή πορεία, ξεκινάει στις 6 Σεπτεμβρίου, που παίζει με τη Βοσνία.

Λείπουν ο τερματοφύλακας Λόντακ, οι αμυντικοί Μορόζοφ, Γιάαγκερ, οι μέσοι Πούρι, Κινκ και ο επιθετικός Ογιάμαα.

Το είχε παλέψει η Μάλτα στο τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στην Αυστρία αλλά έχασε με 2-1, αυτή ήταν η 2η σερί ήττα της, έχει ξεχάσει πότε κέρδισε τελευταία φορά. Υποδέχεται στις 4 Σεπτεμβρίου τη Σκωτία, θέλει να μην είναι και πάλι κομπάρσος στον όμιλο.

Διαθέσιμοι οι αμυντικοί Μποργκ, Ζακ Μάσκατ, απουσιάζουν ο αμυντικός Άλεξ Μάσκατ και ο μέσος Ρόουεν Μάσκατ.

Πρόταση στοίχημα: Δεν έχουν μεγάλες διαφορές οι δύο ομάδες, αν και οι γηπεδούχοι είναι σε καλύτερο ρυθμό, αφού το πρωτάθλημα τους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι Μαλτέζοι δεν είναι σάκος τους μποξ βέβαια πλέον, δεν περιμένουμε να ανοίξει το παιχνίδι, κρατάμε το under σαν προγνωστικό.

Τσεχία-Αρμενία: 

Δεν ήταν τόσο ανταγωνιστική στο Euro, όπου με μόλις ένα βαθμό στον όμιλο, αποκλείστηκε νωρίς στη διοργάνωση. Μετράει αισίως 4 σερί ματς χωρίς νίκη, αμυντικά έχει αρκετά κενά τελευταία.

Λείπουν ο στόπερ Σίβοκ, ο μέσος Ράντα και ο εξτρέμ Ντότσκαλ.

Τελευταία παρουσία της Αρμενίας το επιβλητικό 4-0 επί του Ελ Σαλβαδόρ σε αμερικάνικο έδαφος, μετράει 2 σερί νίκες και 3 ματς αήττητη. Δύσκολος όπως αναμενόταν ο όμιλος της, ξεκινάει με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Δανία.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Πρόταση στοίχημα: Νέο ξεκίνημα μετά το Euro ψάχνει να κάνει η Τσεχία και να δείξει ανταγωνιστική και πρωταγωνίστρια στον όμιλο της. Η Αρμενία έχει κάνει βήματα προόδου και μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς. Βλέπουμε εδώ να ανοίγει το ματς, κρατάμε το over σαν πρόβλεψη.

Πηγή: στοιχημα προγνωστικα δωρεαν