Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 21/1/2016


Μόνο νίκη θέλει σήμερα ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Λοκομοτίβ έπειτα από το χοντρό στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής εντός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Όπως είναι γνωστό οι πράσινοι έχασαν την προηγούμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ από τους Σέρβους με 63-74 σπάζοντας τα καλάθια από την αστοχία.  Η ήττα αυτή ανάγκασε την διοίκηση να ρίξει πρόστιμο σε παίχτες και τεχνική ηγεσία για συμμόρφωση.

Στην βαθμολογία ο ΠΑΟ έπεσε στην 6η θέση με μια νίκη και 2 ήττες και σήμερα μια νίκη θα ανέβαζε το ηθικό πολύ ψηλά. Η Λοκομοτίβ από την άλλη πλευρά μετά από 2 σερί νίκες έχασε εκτός από την πρωτοπόρο Φενερμπαχτσέ με 85-79 παλεύοντας μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα για την νίκη ενω είχε βρεθεί μπροστά και με 10 πόντους.

Πολύ καλοί για την Ρώσους οι Αμερικανοί Ντιλέινι, Σίγκλετον, και ο Ισπανός Κλαβέρ που τραβάνε  το σκορ στην ομάδα. Από τον Παναθηναϊκό θα λείπει ο Παππάς που τραυματίστηκε.

Οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί δύο φορές στην κανονική περίοδο και είχε νικήσει και στα δύο παιχνίδια η Ρώσικη ομάδα.

Η γηπεδούχος ομάδα στα τελευταία 15 ματς που έχει παίξει στην έδρα της έχει νικήσει στα 11 ενω στα 10 είχε περάσει τους 75 πόντους. Να περάσει η Λοκομοτίβ τους 75.5 πόντους το βρίσκουμε σε πολύ καλή απόδοση στον Stoiximan  στο 1.91

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος.......